Съвет за всяка зодия за април 2023


Съвет за всяка зодия за април 2023
Снимка: iStock

Овен

Не приемайте нищо прекалено лично, защото това ще ви изиграе лоша шега. Никой не се опитва да ви обиди постоянно или да ви нарани, хората имат право да са честни с вас, затова се научете да приемате критика и да се вслушвате в думите на другите. Освен това внимавайте да не се подхлъзнете в любовта, защото половинката ви няма да ви прости.

Телец

Не прекалявайте със сладките изкушения и храната, защото здравословно това може да ви повлияе лошо и да си докарате състояния, с които после трудно ще се справите. Сближете се с хората, с които сте били скарани досега, няма смисъл да се дистанцирате от тях, никой не ви мисли лошото.

Месечен любовен хороскоп за април 2023

Близнаци

Не играйте двойни игрички в любовта, защото накрая ще останете сами. Бъдете честни спрямо човека до себе си, бъдете по-смирени и оценете какво имате, защото много хора си мечтаят да са на ваше място.

Рак

Потърсете си нова работа или изцяло нова насока, в която да се развивате. Ще имате нужда от финансова подкрепа, а това, което в момента работите може да не ви е достатъчно в бъдещето. Планирайте по-внимателно финансите си и не пилейте пари за глезотии.  

Лъв

Огледайте се и отворете сърцето си за нова любов. Не бъдете затворени спрямо хората и недейте да подхождате със съмнение към всеки човек, който иска да се доближи до вас. Любовта е съвсем близо и не бива да я изпускате – усмихнете се, вдигнете високо глава и тя сама ще дойде при вас.

Дева

Забавете малко темпото, защото умората си казва думата. Идете на кратка почивка, вземете си отпуска и обърнете внимание на близките си хора. Изпускате много важни събития в живота им, които няма да се върнат. Липсата ви се усеща и не позволявайте да се отдалечите от най-близките си.

Везни

Дайте си малко почивка, подарете си пътуване или просто няколко дни у дома, в които да правите каквото си поискате. Организмът ви дава сигнали, че сте преуморени и трябва да го послушате, за да не навредите на здравето си.

Скорпион

Позволете си да бъдете обичани и забравете за миналото. Отворете сърцето си и правилния човек ще дойде при вас. За тези, които са във връзка – огледайте се за проблеми и не ги игнорирайте, а ги обсъдете с партньора си. Всичко е поправимо, стига да се реагира навреме.

Стрелец

Прекратете връзката, в която се намирате, ако просто не се чувствате щастливи. Любовта или я има, или я няма, тя не идва с времето – или поне не чак толкова време, колкото чакате вие. Сближете се малко със старите си приятели, за които сте забравили напоследък и наваксайте времето си с тях.

Козирог

Не взимайте прибързани решения в любовта! Много е важно да задържите с големите промени и да изчакате годината да отмине. Всяко голямо решение сега би било грешка, затова просто се оставете по течението и оставете годината да мине.

Водолей

Имате нужда от промяна в личния живот. Сивото ежедневие съвсем ви е погълнало и това ви действа както на настроението, така и на самочувствието. Бъдете по-смели и предприемете някаква промяна – запишете курс, спорт или излизайте по-често с приятели. Каквото и да е, имате нужда да действате по-бързо.

Риби

Проверете партньора си – точно така! Ако имате и най-малкото съмнение, че нещо не е наред, има си нова любов или проявява интерес към трети човек, не се колебайте и проверете дали съмненията ви са реални. Ако откриете нещо, прошката е последното нещо, което трябва да направите – просто си тръгнете с високо вдигната глава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама