Талисмани за зодия Телец


Талисмани за зодия Телец
Снимка: iStock/Guliver

Телецът е представител на материалния свят, стремящ се към благополучие и просперитет. На първо място той трябва да има до себе си фигура на бик. Нека символът на вашия знак винаги да е с вас. И още по-добре, ако бъде от злато или позлатен. Може също така да бъде фигурка на сова, крилата крава, слон или дракон.

Слонът дава мъдрост, укрепва позицията на своя собственик в обществото, насърчава натрупването на богатство, помага да се водят разумно делата. Докоснете го и всичките ви мечти ще се сбъднат. Ще ви бъде по-лесно да вземете важно решение. И ако сте ядосани, вашият разумен приятел веднага ще ви успокои. Талисманът може да бъде плюшена играчка и статуетка изработена от бронз, камък или дърво – само не от слонова кост.

Ако искате да се предпазите от негативни влияния и нежелани енергии, поставете желязна подкова над входната врата. Тя ще бъде талисман за късмет и охрана на цялото семейство на Телеца.

Търсите благоприятни промени? Намислете си желание на новолуние. Прошепнете в пълна тишина молбата си в ухото на слона. След това го оставете за цяла нощ на мястото, където сте намислили желанието. На следващия ден върнете талисмана на обичайното му място. Извършвайте такъв ритуал в навечерието на всички преговори, отговорни срещи, конкурси или изпити.

Подходящ талисман са нефритова ябълка или роза. За да привлечете богатството и надеждно да защитите бизнеса си, поставете на бюрото си „дърво на богатството“ с медни монетки или китайска жаба, захапала паричка.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама