Талисманът на всяка зодия за 2021


Талисманът на всяка зодия за 2021
Снимка: iStock/Guliver

Талисманите са необходими не само на тези, които се стремят към успех, но и на хората, които се нуждаят от защита от негативна енергия. Астролозите разкриха кой е най-подходящият талисман за 2021 година според зодията ни.

Овен

Овенът ще трябва да се бори със стреса и през 2021 година. За целта е добре да заложи на жълти или зелени дрехи. От камъните малахитът е най-добрият избор за него.

Телец

Лилавите дрехи и платинени бижута ще помогнат за укрепването интуицията на Телеца. Камъкът лазурит също ще е от полза за него.

КАК ИЗРАЗЯВАТ ГНЕВА СИ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Близнаци

За Близнаците най-добрият помощник са бижутата от мелхиор, керамика или дърво, както и камъка яспис.

Рак

Турмалинът ще помогне на Рака да задържи късмета си през 2021 година. Представителите на знака, които общуват с много хора, е добре да се обличат в бели или червени дрехи.

Лъв

През 2021 година Лъвовете трябва да „заселят“ виолетово в дома и на работното си място. Камъкът авантюрин и оранжевите дрехи също ще им помогнат.

Дева

За Девите се препоръчва да имат здравец или лавандула у дома. Розовият кварц ще им помогне да се отърват от тревожните мисли.

Везни

Камъкът обсидиан ще е от полза за Везните, особено когато се комбинира със сребърни бижута.

Скорпион

Камъни като гранат и рубин ще донесат успех на Скорпиона в любовта. Перлите и лунният камък са подходящи за тези, които вече имат връзки.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ ПЛЕНЯВАТ МЪЖЕТЕ ЗАВИНАГИ

Стрелец

Златните бижута в съчетание с кехлибарен камък са добър вариант за Стрелеца, ако желае да избегне проблеми в любовта.

Козирог

Ониксът ще помогне на Козирозите да се справят с емоционалния и физически стрес.

Водолей

Водолеите могат да защитят аурата си с помощта на камъка хризолит. У дома или на работното място е добре да имат мента в саксия заради нейното успокояващо действие.

Риби

През 2021 г. Рибите ще трябва да бъдат по-внимателни с парите. Камъни като бял кварц и турмалин могат да ги спасят от грешни решения. Препоръчително е да заложат на сивите и черни дрехи в ежедневието си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама