Таро хороскоп за 19 юли 2023


Таро хороскоп за 19 юли 2023
Снимка: iStock/Guliver

ОВЕН

Мечовете ви призовават да прегърнете любопитството като дете, което изследва нова играчка. Търсете знания, задавайте въпроси и бъдете отворени към нови идеи.

ТЕЛЕЦ

Прегърнете силата си, изправете се директно срещу предизвикателствата и винаги помнете да намирате хумор в малките абсурди на живота. Вие сте по-силни, отколкото предполагате, и с капка остроумие ще завладеете света.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 17 -23 юли 2023

БЛИЗНАЦИ

Императрицата ви напомня, че сред хаоса вие притежавате невероятна сила в себе си. Вие решавате изхода на този казус.

РАК

Поемете контрол над съдбата си като опитен шофьор на състезателна кола.

ЛЪВ

Имате силата на лъвица в себе си. Без значение какви предизвикателства се изправят пред вас, докоснете се до вътрешната си смелост и упоритост. Ревете силно и се изправете лице в лице със страховете си.

ДЕВА

Четворката пентакли ви съветва да се заземите в стабилност сред бурята. Намерете комфорт в рутините и създайте солидна основа за себе си. Това ще ви даде сили да устоите на всяка буря, която се изпречва по пътя ви.

 

ВЕЗНИ

Излъчвайки позитивност, ще привлечете възможности и преживявания, които изпълват сърцето ви с щастие.

Вижте още: 5 супер важни неща, които астрологията може да предвиди за вашата връзка

СКОРПИОН

Може да се почувствате в капан, но погледнете по-отблизо. Наистина ли тези мечове са толкова страховити, колкото изглеждат, или са просто картонени изрезки? Променете гледната си точка и ще видите, че силата да се освободите се крие в собствения ви ум.

СТРЕЛЕЦ

Огледален ден - това, което правите днес, чертае съдбата ви утре.

КОЗИРОГ

Осмица мечове - изглежда, че сте попаднали в заплетената мрежа на живота. Въпреки че може да се чувствате заслепени от обстоятелствата, не забравяйте, че държите ключа към собственото си освобождение.

ВОДОЛЕЙ

Вие несъзнателно сте създали някои от бариерите, които ви спират. Време е да се изправите срещу тези самоограничаващи се убеждения и да ги предизвикате директно.

РИБИ

Имате нужда от помощ, така че поискайте я. Обърнете се към другите за подкрепа. Понякога всичко, което е необходимо, е ръка за помощ, за да разплетете кашата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама