Таро хороскоп за 2 май 2023


Таро хороскоп за 2 май 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

Имате това, от което се нуждаете, за да се справите днес. Можете да започнете да спестявате за бъдещето.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 1-7 май 2023

ТЕЛЕЦ

Днешната карта Таро ви потупва по рамото за всичко, което правите, но също така ви напомня да се грижите за себе си. Животът е повече от работа, така че планирайте и да се забавлявате.

БЛИЗНАЦИ

Стегнете джоба си и може би пропуснете храненето навън тази седмица. Тази карта Таро е предупреждение, че ще имате финансови затруднения. Трябва да бъдете пестеливи за известно време, докато не се уверите, че имате достатъчно средства.

РАК

Вие също сте човек и бърборенето за ежедневни неща по време на обедната почивка е това, от което се нуждаете.

ЛЪВ

Не мечтайте какво ще правите един ден. Вземете тази МЕЧТА и започнете да работите върху нея малко по малко. Можете да го направите.

Вижте още: Тези 2 зодии ще се сгодят през май 2023

ДЕВА

Не бъдeте тъжни. Това не беше за вас, тъй като се колебаехте. Продължете да работите върху себе си и когато следващата врата се отвори, ще се почувствате по-готови да кажете "Да!"

ВЕЗНИ

Имате толкова много неща, за които да сте благодарни, затова, когато видите приятел в нужда, вие сте първият, който трябва да помогне.

Вижте още: Големият Таро хороскоп за май 2023

СКОРПИОН

Невъзможността да разберете какво ви липсва в любовния ви живот ви кара да седите на оградата на разделеното сърце. Част от вас иска да остане, за да види накъде отиват нещата; друга част се чуди дали трябва да си тръгнете. Изборът не е лесен за правене, но ви трябва повече време, за да разберете.

СТРЕЛЕЦ

Напоследък животът ви е натоварен. Имате твърде много железа в огъня, което ви кара да забравите дати, срещи и последващи телефонни обаждания.

КОЗИРОГ

Правилният човек ще усети сърцето ви, без да е чул гласа ви.

ВОДОЛЕЙ

Казването на "да" твърде често е бърз начин да се преуморите. Имате добри намерения и наистина искате да сте полезни, но това е за сметка на психическото ви благополучие.

РИБИ

Трябва да се отдръпнете, Риби. Когато някой е толкова зает, че не може да ви се обади или да отговори на съобщението ви, това е знак, че трябва да отвърнете на енергията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама