Таро хороскоп за 2 юни 2023


Таро хороскоп за 2 юни 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

Имате това, от което се нуждаете, за да се справите днес. Можете да започнете да спестявате за бъдещето.

ТЕЛЕЦ

Днешната карта Таро ви потупва по рамото за всичко, което правите, но също така ви напомня да се грижите за себе си. Животът е повече от работа, така че планирайте и да се забавлявате.

Вижте още: Това са зодиите, за които юни ще е пълен купон

БЛИЗНАЦИ

Враговете ви са с най-широки усмивки, а вие се сърдите на честни приятели. Отваряйте си очите, лъжата винаги е красиво маскирана.

РАК

Не мечтайте какво ще правите един ден. Вземете тази МЕЧТА и започнете да работите върху нея малко по малко. Можете да го направите.

ЛЪВ

Имате толкова много неща, за които да сте благодарни, затова, когато видите приятел в нужда, вие сте първият, който трябва да помогне.

ДЕВА

Невъзможността да разберете какво ви липсва в любовния ви живот ви кара да седите на оградата на разделеното сърце. Част от вас иска да остане, за да види накъде отиват нещата, друга част се чуди дали трябва да си тръгнете. Изборът не е лесен за правене, но ви трябва повече време, за да разберете.

Вижте още: Зодиите, които ги очаква годеж или сватба съвсем скоро

ВЕЗНИ

Напоследък животът ви е натоварен. Имате твърде много железа в огъня, което ви кара да забравите дати, срещи и последващи телефонни обаждания.

СКОРПИОН

Изправени сте пред решение, което има значителна тежест, и e разбираемо, че подхождате към него с повишено внимание. Отделете време и се доверете на инстинктите си, те ще ви навигират най-правилно по пътя, който трябва да преминете.

СТРЕЛЕЦ

Имате силата в себе си да преодолеете всички трудни моменти, които идват по пътя ви. Не забравяйте, че вашите страхове са само временни препятствия, които могат да останат в миналото, докато крачите напред към по-светло бъдеще.

КОЗИРОГ

Вашата непоколебима амбиция и стремеж са едни от най-силните ви предимства и когато насочите тази енергия към положителни начинания, резултатите могат да бъдат вдъхновяващи.

ВОДОЛЕЙ

Справянето със самотата може да бъде предизвикателство, но също така може да предостави възможност за самооткриване и любов към себе си. Отделете това време, за да помислите върху вашите ценности, страсти и стремежи.

РИБИ

Някой се опитва да ви излъже. Дръжте очите си широко отворени и бъдете внимателни, за да не попаднете в неговия капан.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама