Таро хороскоп за 22 юли 2023


Таро хороскоп за 22 юли 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

Това е изключителен ден за вас! Възможностите чукат на вратата ви, което прави този момент наистина специален. Осъзнахте, че притежавате силата да създадете живота, който желаете, и че откровението движи ентусиазма ви.

ТЕЛЕЦ

Вие заслужавате да се насладите на топлината и радостта, които животът може да предложи. Вашата упорита работа се отплаща и вие излъчвате позитивизъм и успех.

Вижте още: 3 зодии, които удрят джакпота до края на юли

БЛИЗНАЦИ

Картата Луна хвърля своя мистичен блясък върху вас. Доверете се на интуицията си и оставете емоциите да ви водят.

РАК

Двете чаши сигнализират за специална връзка на хоризонта. Независимо дали става въпрос за нов роман, или задълбочаване на съществуваща връзка, очаквайте стоплящи сърцето моменти.

ЛЪВ

Обградете се с любими хора, които ви повдигат и подкрепят в това предизвикателно време. Запомнете - дори сред болка, вие все още сте силен и издръжлив Лъв.

ДЕВА

Деви, напоследък сте преживели много неща, но Деветте жезли ви уверяват, че почти сте стигнали! Продължавайте напред с решителност и постоянство.

ВЕЗНИ

Осмица от мечове ви напомня, че понякога най-големите бариери са тези, които създаваме в съзнанието си. Не позволявайте на съмнението в себе си да ви спира. Освободете се от умствените капани и се доверете на вътрешната си сила.

СКОРПИОН

Десетте пентакли обещават време на финансова стабилност и семейна хармония. Помнете благословиите, които се вливат в живота ви. Независимо дали става въпрос за материално богатство, или емоционално удовлетворение, оценявайте това, което имате.

СТРЕЛЕЦ

Поемете живота си в ръце и вземайте смели решения. Вашите лидерски умения блестят ярко и сте готови да завладявате нови територии.

Вижте още: Как различните зодии се държат по време на почивката

КОЗИРОГ

Козирози, пригответе се за заслужено признание и успех. Шестите жезли празнуват вашите постижения и обществено признание.

ВОДОЛЕЙ

Днес Събдата ще бъде благосклонна към вас. Дойде и вашето време да получите това, което наистина заслужавате. 

РИБИ

Не забравяйте, че всеки край отваря вратата към ново начало.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама