Как различните зодии се държат по време на почивка


Как различните зодии се държат по време на почивка
Снимка: iStock

Овен

Вие определено сте чист адреналин! Не можете да седите спокойно на плажа, да четете или да се излежавате. Трябва да отидете на парасейлинг, да скачате от скали или да плувате с акули, за да се чувствате добре. В противен случай се чувствате сякаш аканцията ви е пропиляна.

Телец

Вие обичате да се движите под график. Имате маршрут с различни часове и дейности. Ако някой ви накара да бъдете по-импулсивни, вие откачате. Искате да сте сигурни, че имате достатъчно време за всичко, което искате да направите.

Вижте още: Най-голямата мечта на всяка зодия за лято 2023

Близнаци

Доста сте нерешителни. Оставяте всички останали да определят плановете, защото не можете да решите къде искате да ядете или какво искате да правите. Променяте решението си твърде много пъти, защото има твърде много възможности.

Рак

Вие сте пазачите на групата - тези, които проверяват дали всички са отишли до тоалетната и дали са нанесли слънцезащитен крем. Носите бинтове и болкоуспокояващи в чантата си (заедно с всичко друго, което другите са ви дали за съхранение). Вие се грижите всички да се забавляват добре.

Лъв

Спирате на всеки няколко крачки, за да снимате забележителности, цветя и себе си. Никога не си тръгвате от ваканцията без пълна галерия.

Дева

Вие сте работохолици. Въпреки че сте на почивка, вие продължавате да проверявате имейлите си и да приемате телефонни обаждания. Не можете да стоите далеч от работа, дори когато трябва да се забавлявате.

Везни

Куфарът ви е препълнен със сладки тоалети, защото искате да съберете невероятни снимки от ваканцията си в Instagram.

Скорпион

Вие сте социални пеперуди. Започвате разговори с напълно непознати и говорите със сервитьорите много по-дълго от необходимото. Вие създавате приятели по цял свят.

Стрелец

Дори когато сте на най-красивите места на света, намирате причина да се оплачете - може би е твърде горещо или твърде студено. Може би телефонът ви няма батерия, мохитото не е достатъчно хубаво и т.н.

Козирог

Искате да знаете всичко за местата, които посещавате. Ще спирате, за да прочетете табелите, да вземете брошури и да потърсите в Google забавни факти за мястото, на което отивате. Винаги искате да научите нещо ново.

Водолей

Не ви интересува дали изглеждате като турист - носите най-удобните си обувки, раници и широки шапки. Грижите се да сте подготвени за всякакви ситуации, отколкото да изглеждаш сладко.

Риби

Ако сте необвързани, флиртувате с бармани, сервитьори и напълно непознати. По-смели сте, когато сте на ново място, защото знаете, че няма да видите никого отново там.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама