Най-голямата мечта на всяка зодия за лято 2023


Най-голямата мечта на всяка зодия за лято 2023
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овенът има безброй мечти и обикновено се чуди върху коя първо да работи. Всъщност, най-голямата и недостижима мечта за лято 2023 е така търсенето щастие. Овенът ще трябва да разбере, че щастието не е крайна цел, а пътуване, процес и състояние на духа.

Телец

Мечтаете за богатство. Но не състояние, което просто да трупате и инвестирате, а финанси, които ще ви позволят да изживеете и другите си луксозни мечти.

Близнаци

През лято 2023 мечтаете за повече време, в кеото можете да обогатите знанията си и да наградите себе си. Страхувате се от еднообразието, което тласка мечтите ви в срещуположния край.

Вижте още: Тези зодии ги очаква страстен флирт през лято 2023

Рак

Лято 2023 ще се върти около здравето, повишаването на организационните умения и намирането на баланс между личния живот и работата. По всичко изглежда, че напоследък Раците са в безкрайна суматоха, но през топлите месеци най-накрая ще могат да си отдъхнат. И най-близките хора ще им помогнат за изпълнението на тази мечта.

Лъв

Много хора биха казали, че Лъвовете искат да са лидери. Не, Лъвът иска да изпълни своята цел и да се оттегли удовлетворен в мир и покой. Това е тяхното кредо, но нещо, за което рядко говорят. Големият проблем е, че те трудно постигат удовлетворение и винаги искат да се доказват още.

Дева

Девата желае всички да я обичат, само че не като жена, а като майка. Мечтата ѝ за лято 2023 е да спечели послушанието и уважението на своя кръг и всички да се допитват до нея за какво ли не.

Везни

Може да звучи прозаично и клиширано, но най-голямата мечта на хората от зодия Везни е техните решения да нямат лоши последствия за другите. И това не опира до решителност в никакъв случай. Тук говорим за събития, които биха се случили след като решението е взето и нещата вече са в ход. Именно това прави Везните леко резервирани когато става дума за труден избор. Те просто не искат да наранят другите.

Скорпион

Скорпионите искат да намерят своята цел в живота. Те често са объркани и не знаят по кой път да поемат, въпреки, че имат много таланти и много неща са им интересни. Винаги си задават въпроса: "А какво щеше да стане ако бях избрал другата професия, която ми е интересна?". Тези колебания са налични при тях дори да са успешни в своята област.

Вижте още: Тези зодии ще се къпят в пари през юли 2023

Стрелец

Стрелците са прозрачни - те мечтаят за достатъчно пари и свободно време, за да реализират своите идеи за приключения. И правилен партньор, с който да бъдат, разбира се. Това е мечтата на Стрелеца и той винаги ще работи, за да я постигне. Не ги съдете - те или ще търсят работа, която им дава повече свободно време или по-добре платена такава. В крайна сметка, в момента, в който решат, че могат да си го позволят, те просто няма да работят повече.

Козирог

Козирозите мечтаят да помагат на другите да стават най-добрите версии на себе си. Именно заради това те са такива насърчаващи лидери. За тях най-голямата награда е да бъдат ментори и да знаят, че са се справили добре.

Водолей

Мечтата на всеки представител на зодия Водолей е да намери отговор на важните житейски въпроси, които го вълнуват. За зодия, която се характеризира с дълбока душевност и високо ниво на интелект, това е напълно нормално. Водолеите искат да разберат себе си и света. За жалост понякога един цял живот не им стига за това.

Риби

Тайната мечта на Рибите е да са лидери. Те умело се опитват да изпълнят тази своя роля, но не по директен и натрапчив начин. Ще видите как те дават препоръки, наставления и всичко това с най-добри намерения, но подсъзнателно искат да диктуват правилата и да задават тона на развитие на ситуацията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама