Тези зодии ще се къпят в пари през юли 2023


Тези зодии ще се къпят в пари през юли 2023
Снимка: iStock

Козирог

Козирогът е първата зодия, която ще получи неочаквана сума пари през последните две седмици на юли. Вие сте много амбициозни и работите добре под напрежение, за да постигнете своите цели. Сега ви се предоставя перфектна възможност да постигнете нещо, което сте очаквали отдавна. Имате възможност да получите висока сума пари от проект, който сте започнали или от здравна компенсация.

Вижте още: 5 супер важни неща, които астрологията можже да предвиди за вашата връзка

Рак

Съвсем логично, през „вашия“ месец буквално ще се спъвате в пари. Още в началото на месеца ще започнете да намирате пари на улицата, забравени банкноти в стари ваши дрехи, а също така е много вероятно да сключите изгодна имотна сделка. Не пестете, както обикновено, а се опитайте да си угодите на всички онези дребни неща, от които сте се лишавали през последните месеци. Инвестициите са успешни, но бъдете внимателни, когато подписвате документи.

Везни

От началото на юли вие сте влезли в абсолютен финансов подем. Много вероятно е да получите предложение за нова работа с много по-добро възнаграждение. Очаквайте големи парични доходи от проект, с който се бяхте занимавали преди време, но не получихте нищо от него. Ваши длъжници ще ви върнат взетото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама