Таро хороскоп за 24 юли 2023


Таро хороскоп за 24 юли 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

Вашите духовни водачи и ангели са до вас, когато имате нужда от тях. Кажете малка молитва днес, за да попитате от какво се нуждаете.

ТЕЛЕЦ

Не се страхувайте да изразите мнението си на глас дори когато сте свидетели на очевидна несправедливост.

Вижте още: 3 зодии, които ще ударят джакпота до края на юли 2023

БЛИЗНАЦИ

Напоследък мислите много повече от обикновено за определен проблем, който искате да разрешите. Сега, когато знаете какво желаете, може също да се почувствате готови да започнете да предприемате действия. Днес може да бъде денят на „решението“.

РАК

Не позволявайте на отрицанието да ви попречи да имате най-добрата връзка, която можете да си представите. Доверието и честността са портали към интимност и любов, така че ги включете в живота си.

ЛЪВ

Ако не знаете откъде да започнете, бъдете нащрек за малките неща, за да ви покажат как пътуването ви в живота може да се подобри.

ДЕВА

Време е да промените подхода си. Вие сте правили едно и също нещо и сте получавали същия резултат. Ако това не ви прави щастливи, единственият начин да промените резултата е да започнете от себе си.

ВЕЗНИ

Най-добре е първо да знаете какво искате, за да сте наясно с намеренията си, когато се обвързвате с нов човек в живота ви.

СКОРПИОН

Днес избирате емоционалния път – любов, грижа и загриженост. Давайте прегръдки. Споделете насърчителна дума. Бъдете мили и оставете по-меката си страна да се покаже.

Вижте още: Как да привлечете любов в живота си според зодията

СТРЕЛЕЦ

Изпратете съобщение "Как си?" на приятел, който е бил малко по-тих от обикновено. Той има нужда точно от вас в този момент.

КОЗИРОГ

Когато животът стане твърде шумен, е трудно да се свържете с вътрешния си глас и интуицията. Вместо да добавяте още едно нещо към списъка си със задачи, се отдайте на малко релакс.

ВОДОЛЕЙ

Изборът на нов път не е лесен. Много по-лесно е да се върнете към старите модели, които сте свикнали да правите. Отказът от навик отнема време, така че не бъдете толкова сурови към себе си.

РИБИ

Използвайте това време, за да излекувате минали рани и да намерите вътрешен мир. Прегърнете любовта към себе си и използвайте интуицията си, за да навигирате във взаимоотношенията със състрадание.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама