Как да привлечете любов в живота си според зодията


Как да привлечете любов в живота си според зодията
Снимка: iStock

Манифестацията, както е модерно да се казва последно време, е чисто и просто начин да привлечем нещо, което желаем в живота си. Като например любов. В астрологията Асцендентът, Слънцето, Луната и Венера могат да бъдат точки в нашата натална карта, които могат да ни покажат от какво се нуждае сърцето, за да се почувства емоционално пълно. Венера, планетата на нашата ценностна система, страст и романтика, може да покаже какво искаме в едно партньорство. Слънцето и Асцендентът могат да ни напътстват в откриването на това, което ни вдъхновява в любовта.

Овен

Овенът може безмилостно да преследва това, което желае, и това важи с пълна сила за любовта. Той просто трябва да подхрани своя оптимизъм, а не ловния си дух, за да привлече някой в живота си, който ще може да го катапултира до нови висоти.

Телец

Телците трябва да се научат да бъдат по-търпеливи и аналитични, когато търсят партньор и да се доверяват на интуицията и сетивата си. Въпреки това, тъй като това е знак, управляван от Венера, те трябва първо да разберат стойността си, преди да влязат във връзка. Когато научат, че материалното не е толкова важно, Телците трябва да се съсредоточат върху проявяването на любовта, така че да привлекат партньор, който отговаря на тяхната енергия и желание.

Близнаци

Един от начините, по които Близнаците могат да манифестират любов, е чрез естествената им способност да общуват. Управлявани от Меркурий, Близнаците могат да очароват всеки с речта си. Това е и най-добрият начин да се доближите до този знак. Те искат да почувстват връзка, която ги кара да мислят и да поставят под въпрос всичко около тях. Партньор, който е готов за добър дебат, е идеалният такъв!

 Вижте още: Как различните зодии се държат по време на почивка

Рак

Поради дълбоката си емоционалност, този знак трябва да се научи първо да създава граници, преди да се опита да прояви това, което иска в партньора. Това е знак, който когато проектира желанията си, е склонен да загърби своите нужди.

Лъв

Лъвовете са визуални и креативни. Те могат да манифестират половинката си, като се съсредоточат върху това грешките от миналото да не се повтарят. Това само ще им помогне да заемат централната сцена с повече увереност и гордост в себе си.

Дева

Един изключителен начин Девите да се свържат с Вселената и да манифестират сродната си душа е като напишат космически списък за „пазаруване“. Девата обича организацията и планирането, така че създаването на списък с това, което искат от партньора, може да им помогне да го намерят.

Везни

Везните трябва да се научат да излизат от зоната си на комфорт и да се научат да поставят себе си на първо място, преди да влизат в нови връзки.

Скорпион

Скорпионът трябва да се възползва от любовни утвърждения, за да възвърне вярата в себе си и способността си да обича и да бъде обичан. Скорпионът трябва да се съсредоточи върху партньор, който им носи изцеление, спокойствие, увереност и любов. Скорпионите трябва да отворят сърцата си, за да поканят любовта в живота си.

Стрелец

Знак, който обича да изследва и да научава повече за другите. Преди да манифестирате половинката си трябва да научите повече за себе си, така че да можете да запазите своята личност и ценности, без да ги компрометирате, когато сте във връзка.

Козирог

Козирозите могат да проявяват любов по различни начини. Един от тези начини е да предприемат действие, създавайки списък със задачи и постижими цели. Козирозите ще постигнат повече успехи, когато активират стремежа си към победа и си позволяват повече емоционална уязвимост, преди да влязат във връзка.

Водолей

Водолеите са креативни и визуални, което ще им позволи да определят какво искат и какво не искат в една връзка. Те също така трябва да имат някой, който споделя тяхната визия.

Риби

За да привлечете любов, скъпи Риби, ключът е да прегърнете интуицията си. Те също трябва да се научат как да се освободят от своята съзависима страна. След като Рибите успеят да разберат колко добре си живеят и сами, те ще могат интуитивно да видят какво работи за тях във взаимоотношенията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама