Таро хороскоп за 4 февруари 2024


Таро хороскоп за 4 февруари 2024
Снимка: iStock

Вижте коя Таро карта е изтеглена за вашата зодия за днес, 4 февруари 2024 година.

Овен

Ако сте се надявали на промяна в работата, това е вашата щастлива седмица. Получавате предложение, на което не може, а ѝ не трябва да устоите.

Телец

Кулата предупреждава за внезапен конфликт или правни въпроси във вашето семейство.

Вижте още: За тези зодии НЕ любовта, а луксът е на първо място

Близнаци

Умереността ви подтиква да се освободите от тревогите и да се предадете на Вселената. Намерете баланс и хармония в себе си

Рак

Не е нужно да правите неща, които не искате, винаги е най-добре да правите това, което ви е на сърцето. Обесеният ви напомня да се освободите от угаждането и да живеете за себе си.

Лъв

Вие сте по-силни и по-издръжливи, отколкото си мислите. Колесницата означава преодоляване на трудности в една връзка.

Дева

Слънцето ви огрява, докато постигате дългоочаквана цел. Насладете се на топлината на вашите постижения и признанието, което носят.

Везни

Доверете се на мъдростта на сърцето си и се вслушайте в интуицията си. Помислете върху вашите ценности и приоритети, за да вземете решение, съобразено с истинската ви същност.

Вижте още: 3-те зодии, които най-трудно казват "Обичам те"

Скорпион

Създайте нова глава в живота си, която резонира с душата ви.

Стрелец

Вселената винаги говори и е важно да обръщате голямо внимание на това, което виждате в живота си. Звездата носи послания от духовни водачи чрез сънища. Обърнете внимание на знаците и символите.

Козирог

Императорът ви призовава да поемете отговорността за живота си, когато другите отказват отговорност. Установете граници и отстоявайте своя авторитет. Доверете се на лидерските си умения, за да създадете солидна основа за успех.

Водолей

Висшата жрица ви дава сила да вземате трудни решения.

Риби

Луната разкрива момент на дежавю и разкрива нечия истинска природа. Доверете се на интуицията си и вижте отвъд външния вид. Прегърнете вродените си психически способности и се ориентирайте в истината с благодат.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама