Таро хороскоп за всяка зодия за 1 март 2023


Таро хороскоп за всяка зодия за 1 март 2023
Снимка: iStock

В началото сме на най-важният месец от годината и всеки знак ще почувства промяна. Това е така, защото Плутон се премества във Водолей, за първи път от 1776 година, а Сатурн напуска Водолей, за да се премести в Риби. Освен това имаме пълнолуние в Дева и новолуние в Овен- в комбинация с пролетно равноденствие.

ОВЕН

Ще бъдете изправени пред избор на приоритети, изясняване на намерения. Картата означава също получаване на важно съобщение. Време е да решите какво искате да правите по-нататък

ТЕЛЕЦ

В началото на март ви предстои да направите избор между работата и семейството. В последното време бяхте заети да мислите само за финанси и това се отрази зле на отношенията с близките ви.

БЛИЗНАЦИ

Не се притеснявайте от промените, които ви предстоят, защото те ще доведат до нови перспективи и възможности. Финансовото ви положение се подобрява.

РАК

Не позволявайте в желанието да постигнете мечтите си, да се отклони от ценностите, които са важни за вас. Време е да стъпите здраво на земята.

Вижте още: Ето я зодията, която ще бъде безкрайно щастлива през март 2023

ЛЪВ

Опитайте се да наредите правилно приоритетите си, защото в последно време се впускате с главата напред във всичко и това скоро ще ви изтощи. Много от вас са концентрирани главно в материалното благополучие, време е да помислите и за душата си.

ДЕВА 

Вселената тества вашата готовност и постоянство, но и границите, които може да поставяте. Не бъдете лековерни.

ВЕЗНИ

Гледайте само напред и бъдете по-концентрирани. Това ще бъде полезно, както за вас, така и за близките ви.

СКОРПИОН

Оставете всичко, което си е отишло в миналото. Гледате прекалено много назад и това не ви дава възможност да видите новите хоризонти, които са пред вас.

Вижте още: Любовен хороскоп за март 2023

СТРЕЛЕЦ

Дори да усетите затруднение, това не е означава да се върнете към лошите навици. Приемете, че сътресенията в живота са нормални, стига да си взимате необходимата поука от тях.

КОЗИРОГ

Опитайте се да намерите вътрешния си баланс. Няма нужда да насилвате събитията. Всичко, което трябва да получите ще дойде само при вас.

ВОДОЛЕЙ

Начало на дългоочакван проект. Идва време да берете плодовете на труда си. Не се доверявайте лесно.

РИБИ

Не бъдете груби с всеки, които не е на вашето мнение. В последно време се опитвате да се налагате на всяка цена, което може да ви създаде врагове

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама