Таро карта за всяка зодия за 10 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 10 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво очаква представителите на всеки зодиакален знак на 10 април според днешната ви карта таро.

Овен - Седморка мечове

Винаги сте били независими, но напоследък може би сте придобили навика да угаждате на хората, за да поддържате мира. Тази карта Таро ви приканва да започнете да поставяте себе си на първо място и да правите това, което е най-добро за вас сега.

Телец - Осмица чаши

Времето лекува всички рани. Въпреки че може да сте изправени пред избор, който не сте искали да направите, ще е най-добре за вас да го приемете и да продължите.

Близнаци - Три меча

Отхвърлянето наистина е форма на космическа защита. Въпреки че може да ви „ужили“, когато някой реши, че не сте неговият тип, добрата новина е, че сте много по-близо до намирането на човека, който не може да живее без вас.

Вижте още: Жените от тези 3 зодии ще бъдат безумно щастливи до края на април 2024

Рак – Слънцето

Може да се чувствате много по-подмладени и отпочинали до края на седмицата. Това е специално време за почивка и релакс. Не поемайте повече, отколкото можете да понесете.

Лъв - Асо жезли

Ще успеете да видите „голямата картина“. Всъщност истината за вашата ситуация е била пред очите ви през цялото време.

Дева - Кралица на чашите, обърната

Променете паролите си за социални медии, ако е минало известно време, откакто сте ги актуализирали. Днес може да се случи нарушение на поверителността.

Везни - Пет чаши

Важно е да приемете истината, независимо от това как се чувствате. Всичко зависи от това какво искате, но не се чувствайте тъжни, че сте изпуснали на пръв поглед страхотна възможност.

Скорпион - Десет пентакли

Семейството е благословия. Обадете се на близките, които не сте чували скоро, споделете приятни спомени от миналото.

Стрелец - Десет жезли

Не позволявате на нещата да ви разочароват твърде дълго, поради което винаги сте на върха. Днес се изправяте пред важно предизвикателство.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 8-12 април 2024

Козирог - Пет пентакли, обърнат

Може би не харесвате новия си шеф, но независимо от неприязънта ви, винаги е най-добре да си тръгнете в добри отношения на работното място.

Водолей – Луната

В момента нещата може да изглеждат леко объркващи. Може дори да се чудите дали не се доверявате твърде много на някой, който не го заслужава. Обърнете внимание на това какво правят хората, а не само на това, което казват.

Риби – Кулата

Проблемите идват и си отиват. Днешните проблеми няма да продължат дълго и настроението ви ще бъде по-добро в края на деня.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама