Таро карта за всяка зодия за 11 юни 2024


Таро карта за всяка зодия за 11 юни 2024
Снимка: iStock

Научете вашата таро карта за този вторник, 11 юни 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Жрицата

Всеки ден е възможност да станете по-смели, по-силни и по-издръжливи, отколкото сте били вчера. Можете да научите чрез опита си. Мъдростта може да се намери във всеки един момент, но първо трябва да я потърсите в себе си. Можете да търсите разбиране чрез размисъл и ежедневно водене на дневник. Задайте си въпроси и ако не знаете откъде да започнете, потърсете подкани в дневника или започнете с любимия си цитат.

Телец

Карта Таро: Пет жезли

Време е да се съсредоточите. Енергията, фокусирана навсякъде, може да ви направи непостоянни, неефективни и изтощени. Съветът на тази карта към вас е да си поставите приоритетите и да се придържате към тях. Можете да намерите цялост, като умишлено се влеете в нещата, които са важни за вас. Oбръщайте цялото си внимание на задачите, когато сте заети.

Вижте още: Най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 10- 16 юни 2024

Близнаци

Карта Таро: Два меча

Трябва да вземете решения и когато сте изправени пред избор, може да последва объркване. Трудно е да изберете кой път да поемете или какви действия трябва да предприемете първо, когато имате твърде много възможности. Когато не сте сигурни за нещо (или някого), може би е най-добре да не прибързвате с импулсивни действия. По-добре е да изчакате, докато съберете повече информация и разберете как да действате мъдро.

Рак

Карта Таро: Отшелникът

Отдръпнете се и оставете света да мине покрай вас. Независимо дали имате нужда от повторно вдъхновение, вътрешна почивка или мир, малко уединение може да бъде отговорът за вас. Тази карта означава оттегляне или отдръпване от другите и отделяне на време за уединение. Красиво нещо е да общувате със света, но понякога е изключително важно да се върнете към тишината. Можете да направите това, за да потърсите душата си или да откриете кой сте всъщност в основата си, освен да бъдете повлияни от другите.

Лъв

Карта Таро: Пет чаши, обърната

Всички допускаме грешки и когато направите нещо, за което съжалявате, това ви боли в сърцето. Понякога всичко, което можете да сторите, е да живеете и да учите, Лъвове. Може да видите ефектите от някои от изборите си и да се срамувате. Отрицателните емоции като съжалението могат да бъдат излекувани и е добре да плачете за миналото. Времето не може да се обърне, но не е нужно да виждате само най-лошото. Вашите грешки са златна мина, вървете в бъдещето с нови уроци.

Вижте още: 3 зодии, които ще изпитат кармично изцеление това лято

Дева

Карта Таро: Рицар на жезлите

Готови сте да започнете новото си приключение. Тази карта означава прилив на вдъхновение, продуктивност и завършеност. Ще довършите всичко, което сте отлагали в миналото. Представете си колко добре ще се почувствате, когато приключите с всички неща, които трябва да направите. Планирайте награда. Работата ви има цел и днес ще намерите радост в това да бъдете продуктивни.

Везни

Карта Таро: Глупакът

Понякога най-смелото нещо, което можете да направите, е да изглеждате като глупаци. Това означава, че култивирате вътрешен характер и сила, когато действате според вярата си. Този процес може да изглежда като преследване на мечта или опит за нещо ново. Може да не знаете какво правите, но това е ОК. Вие сте ученик на живота; учете се, преди да сте майстор. Ако не сте внимателни, можете да позволите на страха да ви задържи.

Вижте още: 4-те най-широкоскроени зодии

Скорпиони

Карта Таро: Светът

Вижте доброто във всички неща; има красота навсякъде. Тази карта разкрива, че можете да продължите да се наслаждавате на живота, като приемете неговото разнообразие и непредсказуемост. Романтизирането на промяната може да ви помогне да намерите съкровище в ежедневието си – дори в тъмните времена. Вашето мислене ще култивира надежда, особено когато решите да бъдете оптимисти за бъдещето.

Стрелец

Карта Таро: Седем чаши, обърната

Имате ли твърде много неща, които се случват едновременно? Възможно е някои неща да повлияят на преценката ви, Стрелци. Може да е емоция или други фактори. Сега е моментът да изчистите ума си и да подновите фокуса си. Това е добър момент да се освободите от стар навик или да се откажете от неща, които не изграждат живота, който искате да живеете.

Козирог

Карта Таро: Справедливост

Животът понякога може да изглежда несправедлив и може да се чудите къде е кармата. Не се притеснявайте как ще се оправят нещата. В крайна сметка справедливостта винаги ще бъде въздадена. Но невинаги е във вашите ръце да го сервирате на когото смятате, че заслужава да плати дължимото. Трябва да бъдете търпеливи до края на живота си, за да определите естествено неговия ход. Имайте смелостта да правите това, което е правилно, дори когато е трудно или предизвикателно за вас.

Водолей 

Карта Таро: Кулата, обърната

Не можете да не харесвате промяната си, Водолеи. Въпреки че може да се дължи на неприязън към настоящия ви начин на живот, хиперкритичността може да изпрати смесени сигнали във вселената и да ви накара да се почувствате заклещени в същите стари рутини, правейки обратното на това, което искате. Бъдете гъвкави и нежни със себе си. Вземете този ден стъпка по стъпка.

Риби

Карта Таро: Тройка пентакли

Има красота в намирането на спокойствие и комфорт в работата ви. Позволяването на ума ви да се преобразува над идеята за труда може да ви донесе радост – гледайки на него като на нещо, от което да се наслаждавате, вместо да се страхувате. Можете да изградите солидна репутация за висококачествена работа и да бъдете някой, който продължава да расте. Бъдете себе си, на което можете да разчитате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама