Таро карта за всяка зодия за 20 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 20 април 2024
Снимка: iStock

Ето каква карта Таро се пада на всяка зодия за днешния съботен ден.

Овен - Кралица пентакли, обърната

Вместо да позволите на омразата и осъждането да изпълнят сърцето ви, позволете на състраданието да го завладее. Насърчавайте разбиране или дори просто приемане.

Телец - Девет пентакли

Вие сте сбор от петте си най-близки приятели, Телец. Това означава, че взаимоотношенията са един много важен аспект, който трябва да вземете предвид. Освен това се доверявайте само на близките си.

Близнаци - Справедливост, обърната

Ако чувствате, че не знаете, не се страхувайте да потърсите съвет. Тази практика може да ви предпази от лоша преценка.

Вижте още: Тези 3 зодии ще се къпят в пари до края на април 2024

Рак - Крал на чашите, обърната

Ако през деня имате насрочени срещи, било те любовни или приятелски, важно е да отговаряте на стандартите, които търсите, само така ще ги привлечете по-лесно.

Лъв - Шест чаши

Има голяма сила в общността, не го забравяйте. Можете да черпите смелост от споделени преживявания, дори когато ви липсват.

Дева - Пет жезли

Ако знаете, че имате слаби места, вземете предпазни мерки, за да се защитите. Границите и дисциплината могат да ви помогнат да се отървете от препятствията между вас и всичко добро, което ви очаква.

Везни - Десетка мечове

В момента трудностите могат да се чувстват всепоглъщащи и да представят лъжата, че това е завинаги. Гледането напред към бъдещето и вярата, че доброто ще дойде отново, може да ви даде силата и смелостта, от която се нуждаете.

Скорпион - Шестица жезли

Не се страхувайте да говорите с гласа си и да допринесете с идеите си. Страхът убива повече мечти, отколкото провалът някога би убил. Може да отнеме време, за да изградите увереност, но започнете с доказване на себе си.

Вижте още: 3 зодии, които ще получат специален дар от Вселената до края на април 2024

Стрелец - Три чаши

Какво можете да направите, за да запалите искра във вашите взаимоотношения? Днес е чудесен момент да проявите творчество.

Козирог - Страница с пентакли

Имате много добри идеи. Сега е моментът да ги оцените и да видите къде трябва да се предприемат действия.

Водолей - Седем жезли

Можете да намерите тихо място, където да изключите силните външни гласове или натиска на другите. Днес трябва да култивирате вътрешен мир.

Риби - Четворка пентакли

Тази карта показва, че сте създали богатство и успех чрез вашето старание, Риби. Както винаги, бъдете последователни и работете с визия!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама