Таро карта за всяка зодия за 20 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 20 април 2024
Снимка: iStock

Ето каква карта Таро се пада на всяка зодия за днешния съботен ден.

Овен - Кралица пентакли, обърната

Вместо да позволите на омразата и осъждането да изпълнят сърцето ви, позволете на състраданието да го завладее. Насърчавайте разбиране или дори просто приемане.

Телец - Девет пентакли

Вие сте сбор от петте си най-близки приятели, Телец. Това означава, че взаимоотношенията са един много важен аспект, който трябва да вземете предвид. Освен това се доверявайте само на близките си.

Близнаци - Справедливост, обърната

Ако чувствате, че не знаете, не се страхувайте да потърсите съвет. Тази практика може да ви предпази от лоша преценка.

Вижте още: Тези 3 зодии ще се къпят в пари до края на април 2024

Рак - Крал на чашите, обърната

Ако през деня имате насрочени срещи, било те любовни или приятелски, важно е да отговаряте на стандартите, които търсите, само така ще ги привлечете по-лесно.

Лъв - Шест чаши

Има голяма сила в общността, не го забравяйте. Можете да черпите смелост от споделени преживявания, дори когато ви липсват.

Дева - Пет жезли

Ако знаете, че имате слаби места, вземете предпазни мерки, за да се защитите. Границите и дисциплината могат да ви помогнат да се отървете от препятствията между вас и всичко добро, което ви очаква.

Везни - Десетка мечове

В момента трудностите могат да се чувстват всепоглъщащи и да представят лъжата, че това е завинаги. Гледането напред към бъдещето и вярата, че доброто ще дойде отново, може да ви даде силата и смелостта, от която се нуждаете.

Скорпион - Шестица жезли

Не се страхувайте да говорите с гласа си и да допринесете с идеите си. Страхът убива повече мечти, отколкото провалът някога би убил. Може да отнеме време, за да изградите увереност, но започнете с доказване на себе си.

Вижте още: 3 зодии, които ще получат специален дар от Вселената до края на април 2024

Стрелец - Три чаши

Какво можете да направите, за да запалите искра във вашите взаимоотношения? Днес е чудесен момент да проявите творчество.

Козирог - Страница с пентакли

Имате много добри идеи. Сега е моментът да ги оцените и да видите къде трябва да се предприемат действия.

Водолей - Седем жезли

Можете да намерите тихо място, където да изключите силните външни гласове или натиска на другите. Днес трябва да култивирате вътрешен мир.

Риби - Четворка пентакли

Тази карта показва, че сте създали богатство и успех чрез вашето старание, Риби. Както винаги, бъдете последователни и работете с визия!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама