Таро карта за всяка зодия за 22 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 22 април 2024
Снимка: iStock

Ето каква Таро карта се пада на различните зодиакални знаци за понеделник, 22 април, 2024.

Овен - Девет чаши

Време е да се насладите на удоволствията и красотата на живота. Направете нещо забавно, което ви позволява да изследвате света по нов начин. Отидете в музей. Посетете парк.

Телец - Асо чаши, обърната

Картата може да затрудни изразяването на негативните чувства. Разбира се, добре е да имате контрол и спокойствие, но не забравяйте, че е напълно нормално да плачете и да избухвате понякога.

Близнаци - Седем жезъла

Има красота в самотата, Близнаци. Денят може да ви изтласка извън зоната ви на комфорт или да осигури тихо пространство, на което да чуете интуицията и мислите си.

Рак - Рицар на мечовете

Не се страхувайте да изпробвате нови неща или да размишлявате върху нещо, което не сте сигурни докъде ще доведе. Прегърнете неизвестното и се забавлявайте с него!

Вижте още: 3 зодии, които ще получат специален дар от Вселената до края на април 2024

Лъв - Три жезъла

Забавлението е толкова важен компонент от човешкото изживяване и то не е само за децата, то трябва да присъства в живота на всеки тук и сега! Дайте приоритет на важните за вас неща - това също е продуктивно.

Дева - Десет жезъла

Няма нищо по-хубаво от приятелите, които виждат и познават всичко във вашата душа! Помислете за вашите взаимоотношения и посочете кой наистина ви подкрепя и оказва благоприятно влияние на живота ви. Качество пред количество!

Везни - Кралица на мечовете, обърната

Прекаленото мислене променя ли нещо? Точно като сложната математика, не може всичко да бъде начертано в главата ви. Днешният ден ви предизвиква да се освободите и да се доверите.

Скорпион – Императорът

Не чакайте да преживеете битка, за да станете силни. Днешният ден служи като напомняне да пазите това, което имате, и да укрепвате други области. Това може да ви накара да оцените слабостите и да развиете силните си страни.

Стрелец - Кулата, обърната

Тази карта символизира липсата на проблем. Един от начините, по които можете да поемете повече мъдрост, е като чуете други хора, особено тези с повече опит и знания.

Вижте още: Как се държи всяка зодия на почивка

Козирог – Влюбените

Заземете се, преди да направите големи избори. Може да почувствате, че сърцето ви се бори да вземе правилно решение в любовта. Това е време да се доверите на вашата интуиция.

Водолей – Звездата

Не се страхувайте да използвате вашите инструменти и знания, за да помагате на другите. Преподавайте уроците, които сте научили, насърчавайте приятелите си.

Риби – Магьосникът

Вие сте свързани с много таланти и умения. Независимо дали можете да ги видите, или не, това не намалява стойността им. Проявете любопитство и проверете естествените си способности.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама