Как се държи всяка зодия на почивка


Как се държи всяка зодия на почивка
Снимка: iStock

Всеки човек обича да прави различни неща, когато е на почивка. Вижте как обикновено се държи всяка зодия, когато е на ваканция.

Овен

Вие сте приключенци. Не можете да седите на плажа, да четете книга или да правите тен. Трябва да отидете на парасейлинг, да скочите от скали или да плувате с делфини, за да сте заети. В противен случай чувствате сякаш ваканцията е пропиляна.

Телец

Вие сте планьори. Имате маршрут с изброени часове и дейности. Ако някой ви накара нещо да отпаднете от графика, вие откачате. Искате да сте сигурни, че имате достатъчно време за всичко, което искате да направите.

Вижте още: Как всяка зодия се пази от любовно разочарование

Близнаци

Вие сте нерешителни. Оставяте всички останали да определят плановете, защото не можете да разберете къде искате да ядете или какво искате да правите. Променяте решението си твърде много пъти, защото има твърде много възможности.

Рак

Вие сте пазачите на групата. Вие сте този, който проверява дали всички са отишли ​​до тоалетната и са нанесли слънцезащитен крем. Носите лепенки за рани в чантата си (заедно с всичко друго). Грижите се всички да се забавляват добре.

Лъв

Вие сте фотографи. Спирате на всеки няколко крачки, за да снимате забележителности, цветя и себе си. Никога не си тръгвате от ваканцията без много снимки.

Дева

Вие сте работохолици. Въпреки че сте на почивка, продължавате да проверявате имейлите си и да приемате телефонни обаждания. Не можете да стоите далеч от работа, дори когато трябва да се забавлявате.

Везни

Вие сте модни фурии. Куфарът ви е препълнен със сладки тоалети, защото искате да получите невероятни снимки от ваканцията си, които да споделите в социалните мрежи.

Вижте още: 5 мощни зодии, чиито отношения ще се подобряват до май 2025 заради слънчевото затъмнение

Скорпион

Вие сте социални пеперуди. Започвате разговори с напълно непознати и говорите със сервитьорите много по-дълго от необходимото. Създавате приятели по целия свят. Може да не поддържате връзка с тях, след като сте у дома, но ги добавяте в социалните мрежи.

Стрелец

Вие сте жалбоподатели. Дори когато сте на най-красивите места в света, намирате причина да хленчите. Може би е твърде горещо или твърде студено. Може би телефонът ви умира. Но винаги нещо не е наред.

Козирог

Вие сте изследователи. Искате да знаете всичко за местата, които посещавате. Ще спрете, за да прочетете табели, да вземете брошури и ще потърсите в Google забавни факти за това къде отивате. Винаги искате да научите нещо ново.

Водолей

Вие сте удобните. Не ви пука дали изглеждате като турист. Носите най-удобните си обувки, раници и широки дрехи. Грижите се повече да сте подготвени, отколкото да изглеждате модерно.

Риби

Вие сте влюбените. Натискате се с партньора си, без да се интересувате кой гледа. А ако сте необвързани, флиртувате с бармани, сервитьори и напълно непознати. По-смели сте, когато сте на ново място, защото знаете, че няма да видите никого отново там.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама