Таро карта за всяка зодия за 22 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 22 май 2024
Снимка: iStock

Вижте каква е вашата Таро карта според зодиакалния ви знак за 22 май 2024.

Овен

Карта Таро: Три жезли

Разширете живота си, Овни. Днес е ден за творчески занимания. Рисувайте, когато ви е скучно. Представете си какъв може да бъде животът ви. Мислете за бъдещето, вместо да се фокусирате върху нещата, които не харесвате сега. Стремете се към живот, изпълнен с прекрасни изненади и цветни моменти, които ви носят радост.

Телец

Карта Таро: Колелото на съдбата

Късметът е свързан с причината и следствието. Вие сте този, който създава вашето добро състояние. Ако ви е писано да се изкачите по стълбата на успеха, това е, защото решавате да вземете всяко стъпало стъпка по стъпка. Днес бъдете свръхусърдни относно живота, който се надявате да грабнете.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 20-26 май 2024

Близнаци

Карта Таро: Три меча, обърната

Близнаци, най-бързият път към истинската любов е да се отървете от оплакванията и да откриете в сърцето си да видите отвъд случилото се. Прошката не означава, че приемате проблема; означава, че сте надраснали емоционалния затвор, в който сте се поставили. Вие държите ключа към вашето щастие, Близнаци. Използвайте го.

Рак

Карта Таро: Колесницата, обърната

Казват, че отказалите се никога не се отказват, но понякога е най-добре да спрете да се опитвате да правите нещо, което не работи. Може да имате правилно намерение, но неправилно прилагане на усилия и енергия. Запомнете, да правите едно и също нещо многократно е форма на лудост. Спрете лудостта и опитайте различен път.

Лъв

Карта Таро: Осмица чаши, обърната 

В крайна сметка сълзите спират да текат и се появява нов смях. Вие сте приключили с плача и това не е защото сте взели решение да спрете; това се дължи на излекуваното ви сърце. Сърцето ви е усетило всяка тъжна емоция, която може да изпита, и сега е готово да изследва обратното на тъгата: мъдрост с радост. Бъдете щастливи, че изгубеното ви е довело до това място на вътрешна сила и смелост.

Дева

Карта Таро: Крал мечове, обърната

Умът ви може да е пред вас и сърцето ви казва, че е готово да поеме света, но все още има няколко неща, които трябва да усвоите, за да се справите с отговорността, която желаете. Бъдете търпеливи със себе си. Всички велики неща се случват в един момент. Насладете се на пътуването и научете това, което трябва да научите, като правите малки стъпки.

Везни

Карта Таро: Крал пентакли, обърната

Прекомерното мислене води до объркване, така че вместо да позволите на ума си да се състезава с толкова много идеи, запишете мислите си. Това, което ще ви помогне да организирате стратегията си за успех, е добре планираният график. От кого имате нужда от помощ? Какво трябва да постигнете първо? На коя дата ще започнете? Запишете всичко.

Вижте още: Тези 3 зодии ще намерят нова работа до края на май 2024

Скорпион

Карта Таро: Пет меча

Хаосът е зад гърба ви и когато сте толкова свикнали нещата да са луди, тишината ви се струва скучна. Позволете на тялото и ума си да се запознаят с това какво е усещането за спокоен живот. Вие сте тук, за да се насладите на добротата на спокойствието и да прегърнете липсата на борба и сладкото отдаване.

Стрелец

Карта Таро: Осмица от мечове, обърната

Забавете. Насладете се на момента, когато темпото на работа започне да затихва. Съберете мислите си. Благодарете за това, което сте постигнали. Изпълнете този момент с признателност за преживяванията, които сте имали. Насладете се да си припомните как сте се почувствали и да изразите с думи или друга форма на изразяване колко сте израснали емоционално в резултат на това.

Козирог

Карта Таро: Страница с чаши

Това е един от онези дни, когато се сблъсквате със стената и творческите идеи изглеждат изгубени. Това означава, че е време да направите нещо ново и вълнуващо. Излезте на разходка. Спомнете си. Изследвайте различните аспекти на вашата личност и оставете тези нови преживявания да запалят страстта ви към живота. Гледайте как вашата творческа страна искри отново.

Водолей

Карта Таро: Магьосникът

Не слагайте всичките си яйца в една кошница. Шефът може да се опита да използва вашите умения, като не ви плаща за извънредната ви работа. Не се страхувайте да преговаряте за заплатата си или да поискате повишение. Важно е другите да знаят, че осъзнавате стойността си.

Риби

Карта Таро: Шестица мечове

Парите са толкова прекрасен инструмент, освен ако нямате това, от което се нуждаете. Днес вашият финансов колан може да се наложи да стегне още една степен, за да спестите за разход, сметка или ситуация, която изисква да харчите повече, отколкото сте очаквали. Всичко ще бъде наред, но пестеливостта може да бъде голяма помощ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама