Таро карта за всяка зодия за 23 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 23 май 2024
Снимка: iStock

Вижте каква е вашата Таро карта за 23 май 2024 според зодиакалния ви знак.

Овен

Карта Таро: Десет жезли

Делегирането е ключово, Овни. Преназначаването на маловажни, по-малки задачи може да ви позволи да се съсредоточите върху най-ценното и ефективно използване на вашето време. Това дори може да е добър вариант за вас, ако има неща, които не ви харесват и можете да си позволите да подпишете на някой друг.

Телец

Карта Таро: Десет меча

Приемането може да ви срещне там, където сте днес, Телци, и да ви помогне да освободите нуждата от контрол. Може да има неща или хора, които срещате, които искате да промените. Въпреки това, единственото нещо, което можете да контролирате, сте себе си. Приемането, че хората са такива, каквито са избрали да бъдат, може да ви освободи.

Вижте още: Тези зодии имат емоционална сила и могат да влияят на другите

Близнаци

Карта Таро: Страница с пентакли

Колко сте склонни да учите, Близнаци? Или по-скоро, когато ви повикат или ви дадат съвет, как го приемате? Днешният ден ви предизвиква да помислите върху това, защото да бъдете обучаеми е качество, с което можете да  стигнете далеч. Бариери като несигурността могат да ви попречат.

Рак

Карта Таро: Пет жезли

Вътрешните конфликти могат да ви накарат да се почувствате неспособни да се свържете с вашата висша сила днес. Въпреки това можете да се покажете такива, каквито сте. Може да не сте наистина възпрепятствани от връзка, но го правите от място на добри чувства.

Лъв

Карта Таро: Два меча

Очите ни виждат само повърхността, което може да накара добротата да бъде забравена. В действителност често има много по-дълбоки неща под повърхността, които не се виждат. Във вашите взаимодействия мислете, че това е така и имайте благодат към недостатъците на хората. Това напомняне може да ви даде търпение с хората, които срещате, и преживяванията, които имате.

Дева

Карта Таро: Четворка чаши

Преживяванията могат да държат ключове към нови врати, както нищо друго не би могло. Ако дадена дейност не ви примамва, не отхвърляйте бързо възможност. Те могат да бъдат ценни под формата на уроци и стъпала във вашето собствено развитие.

Везни

Карта Таро: Рицар на пентакли

Много неща могат да бъдат примамливи, Везни, но гледането на дългосрочните ефекти е важно. Днес голям фокус за вас е дългосрочната сигурност и просперитет. Бъдете любопитни и предпазливи, преди да вземете решения, независимо дали в любовта или живота.

Вижте още: Какво точно означава да си "вечен човек“ за всяка зодия

Скорпион

Карта Таро: Два меча

Вашето сърце и енергия са толкова ценни, Скорпиони, достойни за защита. Днес ви приветства да обмислите въздействието на ежедневните фактори в живота ви: хора, мисли и съдържанието, което консумирате. Може да има даващи и вземащи енергия, неща, които добавят към чашата ви, и неща, които отнемат. Първата стъпка към създаването на по-добър ежедневен живот е осъзнаването и внимателността.

Стрелец

Карта Таро: Влюбените 

Любовта невинаги е чувство, Стрелци, това може да бъде избор. От себе си до другите, ще има моменти, когато емоцията просто не присъства, но вашите действия могат да я отразяват. Днешният ден ви напомня да изберете любовта.

Козирог

Карта Таро: Пет чаши

Приемането невинаги означава да решите да сте доволни от нещо; може да го приемете такова, каквото е, с неприязън и всичко останало. Може да не харесвате промяната, но въпреки това можете да бъдете отворени към нея, като я приветствате. Тя може да бъде емоционално зашеметяваща, но може да бъде и решаваща в живота ни.

Водолей

Карта Таро: Деветка мечове, обърната

Не сте сами, Водолеи. Днес е страхотен ден да се отворим към любими и доверени хора и да осъзнаем колко наистина сме обединени в човешкия опит. Болките или дискомфортът често могат да останат неизказани, което води до чувство на изолация. Вашата суперсила днес могат да бъдат вашите думи, които хвърлят светлина върху настоящето.

Риби

Карта Таро: Рицар на жезлите

Има ли теми, които искате да разгледате, или области, за които искате да научите повече? Днес е денят да отделите малко време за проучване и разширяване на знанията, Риби. Можете да направите това чрез няколко търсения в Google или дори да отворите книга. Има толкова много знания там.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама