Таро карта за всяка зодия за 28 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 28 май 2024
Снимка: iStock

Вижте каква е вашата Таро карта за този вторник, 28 май 2024, според зодията

Овен

Четворка мечове, обърната

Четворката мечове се показва в обратна посока, когато трябва да си дадете място за почивка или лечение. Независимо дали напоследък сте изтощени от работата и отговорностите си, или има емоционална рана, която носите, отделете подходящо време днес, за да се съсредоточите върху благополучието си. Пренебрегвали сте нуждата си от грижа за себе си и стресът или сърдечната болка, които сте носили, са ви повлияли.  Свържете се отново със себе си.

Телец

Пет жезли, обърната

В живота ви има конфликт или може би труден разговор, който сте избягвали. Какъвто и да е случаят, обръщането на Петте жезли означава, че това не е ситуация, от която можете да продължите да бягате. Трябва да се изправите лице в лице с него или ще прерасне в нещо по-голямо. Този неразрешен проблем само ще ви донесе повече проблеми в бъдеще. Така че, вместо да преглъщате думите си или да се държите пасивно-агресивно или да игнорирате въпроса, общувайте ясно днес. Просто приключете с това. Без значение по какъв начин ще тръгне, ще почувствате толкова много облекчение след това. Опитайте се да имате отворен ум и да сте готови да правите компромиси.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 27 май - 2 юни 2024

Близнаци

Светът

Светът ви насърчава да признаете напредъка, който сте постигнали, и да отпразнувате тези постижения. Може би сте близо до финалната линия на цел, която сте си поставили, или проект, върху който сте работили. Може би това е нещо, което дълго време се е чувствало недостъпно. Трябва да се гордеете със себе си, независимо колко големи или малки са стъпките, които сте предприели. Спомнете си откъде сте започнали и отделете време днес, за да почетете докъде сте стигнали. Наградете се – излезте до езерото, отидете на вечеря, организирайте щастлив час за вас и вашите приятели, купете онзи скъп артикул, който сте гледали, или просто отделете деня за почивка и правете нещата, които ви носят радост.

Рак

Четворка жезли

Четворката жезли е карта на празнуване, принадлежност, общност, стабилност и събирания. Функционира като поздравление за усилията, които полагате напоследък. Насърчаване е да почетете работата си и да отпразнувате успехите си - за предпочитане с любими хора около вас. . Ако, за съжаление, трябва да работите, направете нещо, за да отпразнувате тази вечер. Наслаждавай се на простите удоволствия на живота, вие го заслужавате, Раци. Отпуснете се и се насладете на постиженията си.

 

Лъв

Четворка пентакли

Вашият натоварен график или упоритост в постигането на целите ви карат да се разхождате насън през собствения си живот. Пренебрегвахте връзките си, радостите си, хобитата си и собственото си щастие. Използвайте днес, за да избягате от ежедневните си ритуали. Бъдете спонтанни. Променете енергията около вас. Участвайте в дейности, които не сте правили от известно време. Свържете се с любимите си хора. Направете нещо различно. Изненадайте себе си. Имайте предвид, че напредвате, че животът не може да бъде само работа и без игра. Опитайте се да си създадете навик да отделяте време за простите удоволствия на живота.

Дева

Сила, обърната

Чувствате се малко отчаяни днес, Деви. Има нещо, което ви разяжда, което започва да губи увереността ви. Това кара вашите страхове, тревоги и несигурност да изплуват и да ви завладеят. Не трябва да си позволявате да се поддавате на чувството на съмнение в себе си. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, но трябва да направите истински опит да отхвърлите всяка натрапчива мисъл. Опитайте да преосмислите предизвикателствата и препятствията като уроци. Преодоляхте толкова много, можете да преодолеете и това. Имате цялата необходима сила, за да поемете контрол над собствения си живот. Бъдете нежни към себе си този вторник, докато се опитвате да запомните това.

Везни

Колесницата

Рискувайте днес, Везни. Бъдете смели, уверени и вървете след това, което желаете. Този вторник е идеален ден да започнете да съгласувате действията си с намеренията си. Оставете зад себе си всички страхове или саморазрушителни мисли, които са ви спирали преди. Насочете енергията си към това, което искате, каквото и да е то – връзка, повишение, преместване, стартиране на бизнес, преследване на различна кариера. Каквото и да е, може да бъде вашето. Ако не е писано да бъде, тогава трябва да разберете и това, за да можете да промените хоризонтите си. Не е нужно да завладеете света днес, просто трябва да започнете.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 27 май - 2 юни 2024

 

Скорпион

Шестица пентакли, обърната

Днес трябва да бъдете внимателни, Скорпиони. Обръщането на Шестите пентакли предупреждава за небалансирана динамика на властта, скрити мотиви или личен интерес. Ако някой се държи изключително щедро днес, бъдете сигурни, че тази щедрост не идва с прикачени условия. Напротив, може би вие се опитвате да манипулирате ситуация или човек днес - не се поддавайте на това ниско поведение. Ако има нещо, което искате или трябва да знаете, просто го попитайте. Шестте пентакли наобратно също може да означава, че трябва да сте честни със себе си относно това дали другите ви дават реципрочност и дали вие правите същото за тях. Къде в живота си прекалявате, без да получавате нищо в замяна? Кого сте пренебрегвали?

Стрелец

Два меча, обърната

Напоследък се чувствате обзети от нерешителност. Няма да действате, защото страхът да не направите грешния ход ви парализира. Това ви е причинило голямо безпокойство. Днес трябва да си дадете време и пространство, за да си възвърнете яснотата. Не можете да останете на това място завинаги. В един момент ще трябва да действате. Може в крайна сметка да се получи, а може и да не се получи, но такъв е животът. Вие си причинявате повече вреда, като отказвате да продължите напред. Можете да се справите с каквито и последствия да дойдат, добри или лоши. Най-лошото нещо, което може да се случи, е да разберете, че трябва да промените курса, да приемете различен подход или да промените хоризонтите си. Ще се почувствате толкова облекчени, щом поемете контрол над ситуацията. Решете скоро.

Козирог

Асо мечове

Този ден най-накрая ще получите така необходимата яснота. Това може да дойде под формата на пробив или реалност, която ще изплува на бял свят. Истината може да боли, но е необходима, за да продължите напред с ясна глава и да поемете по правилния път. Наистина ли искате да продължите да живеете във фантастична земя? Ако не кацне в скута ви, тогава трябва да потърсите честната истина. Правете каквото трябва. Водете каквито разговори имате нужда. Оставете емоциите си извън него. Може да не е това, което сте искали да чуете, но вярвайте, че да го чуете е за ваше най-добро.

Водолей

Страница с чаши

Страницата на чашите ви насърчава да се свържете с вътрешното си дете. Върнете се във връзка с творческата си страна. Рисувайте просто защото е забавно. Поставете забавен плейлист и танцувайте, докато почиствате къщата. Прекарайте известно време навън, гледайки облаците. Прочетете книга, която събира прах на рафта ви. Правете всичко, което ви носи радост днес. Останалото оставете за утре. Днес е ден за игри. Днес е ден за повторно запознаване с вашето вдъхновение. Днес е ден за задоволяване на любопитството ви.

Риби 

Рицар на чашите

Рицарят на чашите ви призовава да следвате сърцето си, Риби. Бягайте към желанието си с отворени обятия. Не се страхувайте да бъдете уязвими и да се поставите навън. Напоследък прекалявате с това. Оставете безпокойството си и най-лошите сценарии настрана и просто се предайте на възможността. Изразете чувствата си искрено днес. Не задържайте нищо. Страхът от отхвърляне и болка е разбираем, но винаги да се чудите „какво ако“ със сигурност ще ви причини повече скръб. Бъдете уверени и радикално честни. Никога няма да си простите, ако сдържите думите, които искате да кажете. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама