Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 27 май - 2 юни 2024


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 27 май - 2 юни 2024
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 27 май до 2 юни 2024.

Овен - събота, 1 юни

Известие за решаване на имотен спор във ваша полза или неочаквана сума пари, която ще получите през съботния ден, ще усмихне деня ви, не толкова заради материалния аспект, а заради моралния.

Телец - сряда, 29 май

Сряда носи на Телците изключителни постижения на работното място. Упоритостта ви ще бъде оценена и наградена от ваши високопоставени шефове. Твърде възможно е някои от представителите на зодията да получат предложение за работа в чужбина.

Вижте още: 3 зодии, които са надарени с вечна красота

Близнаци - понеделник, 27 май

Нова любов. Началото на седмицата носи обич в сърцето на Близнаците. Бъдете благодарни за всяка положителна емоция.

Рак - петък, 31 май

Ще попаднете в плен на една любовна магия. Обвързаните представители на зодия Рак ги очаква една страхотна изненада в личен план, която ще заздрави отношенията им с половинката, а необвързаните Раци ще срещнат много подходящ партньор, с когото ще имат огромни шансове да създадат трайни отношения.

Лъв - неделя, 2 юни

Обтегнатите отношения с ваш близък приятел или роднина ви пречеха да бъдете щастливи. Това е ден, в който ще имате възможност да изчистите конфликта и да се освободите от тази тежест. Точно сега не е нужно да показвате его, защото знаете колко беди ви е донесло.

Дева - четвъртък, 30 юни

Мислехте, че всичко е приключило и почти се бяхте примирили, че тази любов си е отишла. Да, ама не. Този четвъртък носи абсолютно възраждане на любовния ви живот. Ще разберете, че онзи човек, който толкова много ви липсваше, всъщност не е спирал да мисли за вас.

Везни - вторник, 28 май

Везни, за вас вторник ще започне със страни знаци - ще намирате монети пред себе си на улицата, в дома ви ще изкачат предмети, които сте били загубили. Всичко това са знаци на Вселената, че онова, което ви принадлежи, рано или късно се връща при вас. В края на деня ще получите дълго чакано обаждане, което напълно ще промени плановете ви за седмицата.

Вижте още: Тези 2 зодии ще получат кармическа справедливост до края на май 2024

Скорпион - събота, 1 юни

Преди време ви отнеха нещо неправомерно - в събота човекът, който ви е ощетил, ще ви потърси сам, за да ви върне взетото. Няма по-тежки от чуждите пари.

Стрелец - четвъртък, 30 май

Имахте съмнения в половинката си, в четвъртък ще разберете, че тези страхове са били напълно неоснователни. Засвидетелстват ви любов и вярност точно когато имате най-силна нужда.

Козирог - сряда, 29 май

Картите падат, една личност, която се опитваше да ви злепостави, ще излезе от сянка. Интригите приключват и срядата носи на всеки според заслуженото. Не съдете, а се доверете на Вселената.

Водолей - петък, 31 май

Точно когато бяхте загубили надежда, че нещата в работата могат да се наредят, ситуацията се обръща на 180 градуса. В петък ще разберете, че всички нерви и напрежение, които сте хвърлили, са били напразни. Успешно стартиране на нов проект или предложени.

Риби - неделя, 2 юни

Работната седмица ще бъде толкова изтощаваща и напрегната за вас, че ще се превърнете в кълбо от нерви. Неделята обаче ви носи любов и споделеност, от които имахте огромна нужда.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама