Таро карта за всяка зодия за 30 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 30 май 2024
Снимка: iStock

Вижте каква е вашата Таро карта за този четвъртък, 30 май 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Справедливост, обърната

Парите са толкова прекрасен инструмент, но трябва да внимавате да не свързвате колко имате (или харчите) с личната си стойност. Добре е да гледате на бюджета като на разумен начин да поддържате здрави отношения с финансите и себе си. Aко прекалявате с разходите, това само ще ви накара да се почувствате добре в момента, но ужасно по-късно.

Телец

Карта Таро: Страница с жезли, обърната

Защо не си подарите нещо, което да очаквате с нетърпение, за да ви помогне да работите по-усърдно тази седмица Обещайте си някакъв вид награда за постигане на лична цел или краен срок. Помислете за всички неща, които бихте искали да направите или опитате, и ако е полезно, помолете приятел да се включи, за да сте по-отговорни.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за ЮНИ 2024

Близнаци

Карта Таро: Пет чаши

Ще постигнете мечтите си, дори и да не ви се струва така в момента. Животът е нещо, което преживявате, но той учи на ценни уроци за растеж и смелост. Вашата предистория е обогатена с това как сте преодолявали трудности и борби. Знаейки откъде идвате, ви дава вътрешна увереност и сила на духа – всяко от тях ви подготвя да приемете съдбата си.

Рак

Карта Таро: Пет меча, обърната

Не е нужно да се борите или да настоявате, за да разрешите всеки проблем, пред който сте изправени. Понякога те се решават сами без много усилия. Може да почувствате напрежението от вселената, когато тя започне да създава промяна. Тези моменти могат да бъдат трудни за разбиране и могат да предизвикат вътрешните ви страхове. Страхът може да имитира гняв, така че се отпуснете и изследвайте чувствата си, вместо да атакувате ситуация. Вижте какво се случва; може би не трябва да правите нищо, освен да наблюдавате.

Лъв

Карта Таро: Крал мечове

Не е нужно да казвате нито дума, Лъвове. Хората могат да усетят силния лидер по това как се държи. Може да искате да отстоявате авторитета си и да покажете силата си, но в мълчанието има сила. Позволяването на другите да говорят и тихото слушане съобщава, че се чувствате удобно в собствената си кожа. Помага на другите да вземат решения, които изискват по-малко его и повече сътрудничество.

Дева

Карта Таро: Осмица чаши

Ако дадена ситуация не работи, защо трябва да продължавате да опитвате? Опитвали ли сте да направите всичко по силите си, за да разрешите конфликта? Ами другият човек? Можете да направите толкова много. Трябва да сте реалисти, Деви. Понякога най-умният избор е да си тръгнете.

Везни

Карта Таро: Пет жезли

Невероятно е как негативните чувства могат да потиснат желанието ви да се свържете с по-висша сила. Справянето с проблемите, които сте искали да избегнете, може да навреди, но изцелението си заслужава. Това е инвестиция в себе си, която води до радост. Днес може да е първият ден на огромна промяна, която възвръща вярата ви в бъдещето.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 30 и вижте късметчето си за ЮНИ 2024

Скорпион

Карта Таро: Страница с пентакли

Имате брилянтни идеи, Скорпиони, и сега е време да ги приложите в действие. Когато започнете да работите за мечтите си, можете да се почувствате развълнувани и да получите силно очакване. Не позволявайте на тръпката да ви заблуди да мислите, че мечтите ви могат да се сбъднат без много упорит труд, смелост и решителност. Все още трябва да свършите работата. Помислете колко добре ще се почувствате, когато всичко приключи. Нека тази визия поддържа мотивацията ви.

Стрелец

Карта Таро: Десет меча

Вие сте толкова любящ човек и когато някой нарани гордостта ви, това може да ви хвърли в примка. Сърцето ви може да се почувства напълно разбито, знаейки, че вашата доброта е била използвана срещу вас или че намерението ви да помогнете е възприето като обидно или преминаващо граници. Вместо да се борите, за да поддържате протокола точен или да спорите, за да бъдете разбрани, изчакайте. Когато ситуациите станат ирационални, често е най-добре да оставите напрежението да се уталожи.

Козирог

Карта Таро: Десет жезли

Придържането към вярата, че вие ​​сте единственият човек, който може да направи нещо добре, може да се почувства добре в началото, но това може да е начин на мислене, който да навреди на дългосрочния растеж. Тази карта Таро ви кани да имате честен момент и да прегледате намерението си зад това защо не делегирате задача на някой друг. За цена или време става въпрос? Или наистина изпитвате чувство за стойност, когато вие сте този, който го е направил? Ако имате рутина, която не харесвате, можете да си позволите да делегирате. Ще получите времето си обратно. Това е победа.

Водолей

Карта Таро: Магьосникът

Ако някога сте искали да проявите нещо, но не сте знаели откъде да започнете, тази карта Таро ви насочва в правилната посока! Вие сте талантливи и вашите специални дарби идват директно от самата вселена. Един от тях е ключът към вашите мечти. Трябва да се съсредоточите върху желанията си, докато използвате това, което знаете как да правите най-добре. Преди да се усетите, вашите мечти ще се превърнат в реалност!

Риби 

Карта Таро: Страница с чаши, обърната

Опитвате ли се да се откажете от навик? Умът ви лесно може да ви заблуди, че имате достатъчно време да спрете да правите едно нещо, което смятате за грешно. Да се ​​научите да се откажете от даден навик означава да промените целия си начин на живот. Ще искате да сте напълно наясно с всичко, което ви държи в безизходица. С осъзнаване преодоляването на старите модели е напълно възможно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама