Тези 2 зодии са обсебени от парите


Тези 2 зодии са обсебени от парите
Снимка: iStock

Парите са от значение за всеки човек, защото благодарение на тях може да си позволи различни радости в живота. За 2 зодии обаче най-голямата радост са самите пари. Те не обичат да ги харчат, а предпочитат да си ги събират.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 12-18 юни 2023

Днес ви представя зодиите, от които в никакъв случай не трябва да искате пари назаем, тъй като повече няма да ви вдигнат телефона.

ТЕЛЕЦ

Това е един истински Чичо Скрудж. Телците са една от най-уравновесените зодии, които трудно бихте могли да изкарате извън кожата им, освен ако не ги прецакате с пари. А те се чувстват прецакани, ако загубят дори стотинка от портмонето си. Независимо какво богатство са натрупали, Телците пазаруват само от промоции. Те обичат да си угаждат с интересни джаджи и луксозни предмети, но само ако са ги купили на далавера. Най-подходящият подарък за представителите на тази зодия са пари или касичка, в която да събират своите пари. 

Вижте още: Как се целува всяка зодия

КОЗИРОГ

За Козирога парите са издигнати в абсолютен култ. Независимо с какво се занимавате и какви постижения сте достигнали в своята област, Козирогът ще ви оцени само по материалните блага, които сте натрупали. Сред представителите на тази зодия трудно ще срещнете беден човек, но за сметка на това Козирогът постоянно ще повтаря колко е зле финансово от страх да не му поискате пари. Те имат талант да осребряват всяка "услуга", която са ви направили, защото тяхното мото е: "Няма неплатено добро". Независимо дали си имате работа с мъж, или жена от тази зодия, ще ги очаровате силно, ако вие платите сметката. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама