Как се целува всяка зодия


Как се целува всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Овен - френски стил

Овенът е най - малко послушен, когато става въпрос за целуване. Независимо дали това ви е първата или поредната ви целувка с тази зодия, Овенът винаги ще е еднакво страстен.

Телец- целувка по бузата

За някой това може да звучи скучно или дори наивно, но всъщност това е начинът на Телеца да ви покаже колкото много означавате за него. Той знае как да ви даде луната и звездите с една сладка целувка по бузата.

Вижте още: Най - късметлийският ден от месец ЮНИ за всяка зодия

Близнаци - целувката на Spider man

Спомняте ли си сцената на Spider-Man от 2002 г., където главният герой целува Мери-Джейн, докато виси с главата надолу? Ето така се целуват Близнаците. Целувките им не са като никоя друга в зодиака, тъй като те са интелектуално стимулиращи, както и нежно възбуждащи.

Рак - целувка по челото

Подобно на целувката по бузата, целувката по челото показва подкрепа и ангажираност към някого. Ако вашият партньор има лош ден, го целунете по челото, за да му покажете, че сте до него. Раците винаги подкрепят хората близо до сърцето им по този начин. Това е една от най - грижовните зодии.

Лъв - целувка по холивудски

Нито едно действие на Лъвът не може да бъде класифицирано като нещо друго освен шоу на световната сцена. Дори в нещо толкова лично и интимно като целувката, той ще даде най - доброто от себе си, за да го превърне в сцена от класически филм.

Дева - целувка по врата

Девата, която не обича да се доближава твърде много до другите и понякога може да бъде срамежлива, е перфекционист, когато става въпрос за целувки и винаги се стреми да угоди с целувка по врата.

Вижте още: Вашата сродна душа според зодията

Везни - романтична целувка

Всяка целувка на Везни непременно ще ви накара да се почувствате така, сякаш вашето щастие е по-близо, отколкото си мислите.

Всяка целувка след първата им ще има същата страст, романтика и плам. Везните целуват щедро, те не са от типа хора, които се плашат след леко захапване по устните.

Скорпион - гореща страст

Целувките на Скорпион са тези, които могат да се случат навсякъде, във всяка обстановка и по всяко време, дори когато най-малко се очаква. Те са изпълнени с толкова страст, че понякога не е нужен дори секс.

Стрелец - пингвинска целувка

Това е целувка, която представлява търкане на носовете ви един в друг. Стрелците обожават романтиката, забавата и страстта и това е тяхната перфектна комбинация в любовта.

Козирог - с отворени очи

Козирозите са изключително дръзки и намират за примитивно поведение да се целуват със затворени очи. Тяхната цел сте били вие и докато ви целуват нямат да ви изпуснат от погледа си, защото това им доставя още по - голямо удоволствие.

Водолей - въздушна целувка

Вдигнете ръката си до устата си, целунете я и я „хвърлете“ към желания получател. Това е чудесен начин да покажете възхищение или признателност към някого, без да нахлувате в личното му пространство. Водолеите, които са много независими и не бързат да изразят емоциите си намират въздушната целувка за много секси, а ѝ не чувстват свободата си застрашена.

Риби - класическа романтика, която праща в Космоса

Рибите, които са нежни, чувствителни и обичат романтичните ситуации, ще ви дадат една от своите класически целувки, след която ще мечтаете много дълго време. Тази зодия няма граници, когато иска да ви покаже колко много ви обича.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама