Най-късметлийският ден от месец ЮНИ за всяка зодия


Най-късметлийският ден от месец ЮНИ за всяка зодия
Снимка: iStock

ОВЕН - 15 ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК 

Месецът за вас е изключително натоварен в работен план. Най - късметлийският ви ден през юни ще бъде на 15 -ти, когато не просто получавате признателност в работата, ами най-вероятно ще получите бонус и повишение.

ТЕЛЕЦ - 9 ЮНИ, ПЕТЪК 

От началото на месеца усещате облаци в любовния си живот, но на 9-ти юни изгрява слънце и на вашата улица и всички съмнения се разсейват. Вие ще се толкова заредени в личния си живот, че ще имате усещането, че може да покорите всеки житейски връх.

Вижте още: Вашата сродна душа според зодиакалния знак

БЛИЗНАЦИ - 22 ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК

Една личност, която от дълго време се опитваше всячески да саботира живота ви, излиза от сянка и картите падат. Сега, когато истината излиза наяве вече няма да се притеснявате от интриги, които могат да ви навредят.

РАК - 30 ЮНИ,  ПЕТЪК

Краят на месеца носи едно голямо начало в личния ви живот. Това лято определено няма да бъдете самотни, а на 30-ти юни получавате такова обяснение в любов, че ще ви се завърти главата, а ѝ сърцето...

ЛЪВ  - 18 ЮНИ,  НЕДЕЛЯ

За всички е лято, но на прага на вашият дом каца щъркелът. Новината за нов член на семейството ви ще осмисли живота ви.

ДЕВА - 25 ЮНИ, НЕДЕЛЯ

Имате финансови проблеми, които далеч не са толкова големи колкото смятате. На 25-ти юни започвате да излизате от тази криза. Предстоят ви успехи в работата.

Вижте още: Тези 2 зодии имат перфектен секс, но кошмарна връзка

ВЕЗНИ - 10 ЮНИ, СЪБОТА

Имотен въпрос, който ви мъчи от дълго време ще започне да се разрешава от 10-ти юни във ваша полза. Към вас постъпиха цинично, но сега всеки си получава заслуженото.

СКОРПИОН - 29 ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК

Излизате от емоционална криза, а причината е, че една нова любов връхлита в живота ви. Отворете сърцето си, защото страхът ви е способен да унищожи хубавите емоции, които ви предстоят.

СТРЕЛЕЦ - 14  ЮНИ, СРЯДА

Сватбени камбани. Вие усещате с цялото си сърце, че човекът до вас е именно партньорът, с когото искате да прекарате живота си и от вас зависи дали това ще се случи.

КОЗИРОГ - 26 ЮНИ, ПОНЕДЕЛНИК

В края на месеца вие усещате огромен прилив на енергия и това не е случайно, Вселената ви дава тласък да реализирате една своя забравена мечта.

Вижте още: Тази зодия ще се радва на невиждан късмет през юни 2023

ВОДОЛЕЙ - 19 ЮНИ, ПОНЕДЕЛНИК

В началото на работна седмица получавате предложение за работа в чужбина, което сте наясно, че напълно ще промени живота ви. Възползвайте се от всички възможности, които ви предоставя животът. 

РИБИ - 20 ЮНИ, ВТОРНИК

На пръв поглед вие имате всичко в живота си, за да бъдете щастливи, но дълбоко в себе си усещате една празнота. На 20- ти юни Вселена изпраща в живота ви човек, който ще запълни липсващото парче в пъзела.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама