Вашата сродна душа според зодиакалния знак


Вашата сродна душа според зодиакалния знак
Снимка: istockphoto.com

Кармичната сродна душа е някой, когото сте срещнали в минал живот и имате недовършени взаимоотношения, които трябва да изчистите в този.

Кармичните връзки могат да бъдат предизвикателство, защото са свързани с промени, които ще се случат при срещата на двамата партньори.

Днес ви представяме коя е вашата кармична сродна душа според зодиакалния ви знак:

Овен - Скорпион

Тези два знака се привличат като магнит, но когато се съберат напрежението между тях става опасно. Дори да са напълно непознати Овенът и Скорпионът имат усещането, че се познават от десетки години. Скорпионът бързо запалва и без това огнения Овен, така че тази връзка е колкото силна, толкова и разрушителна. Скорпионът ще научи Овена на вярност, а той него постоянство.

Телец - Стрелец

Стрелецът носи нови перспективи и учи Телеца да цени независимостта и да открива своята увереност чрез любов към себе си. Чрез тази връзка и двете страни могат да открият как да обичат безусловно.

Вижте още: Тези 2 зодии да внимават, в края на седмицата влизат в кармичен период

Близнаци - Козирог

Козирогът навлиза в живота на Близнаците като ураган, носейки ред и структура. В началото може да се почувстват очарователно, но с времето Близнаците ще се отегчат, ако Козирогът се съсредоточи върху това да ги контролира. Енергията на Сатурн тук наистина въздейства на Близнаците, като ги учи да приемат нещата по-бавно и да оценяват това, което имат. Свободата е от съществено значение, защото иначе Близнакът няма да издържи и ще избяга.

Рак - Водолей

Водолеят ще остави трайна следа в живота на Рака като го научи да говори смело за чувствата и тревогите си. Ракът от своя страна ще дари Водолея с емоционална интелигентност. Ако двата знака успеят да подходят един към друг с доверие, то те ще имат една невероятна връзка, от която и двамата ще надградят себе си. От съществено значение е Водолеят да не влиза прекалено остро на чувствителния Рак, който може много бързо да се затвори в черупката си.

Вижте още: Най - щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 5 - 11 юни 2023 

Лъв - Риби

Лъвът ще бъде доволен от това колко даващи и безкористни могат да бъдат Рибите, но той ще се почувства още по-вдъхновен от това да ги защитава и ръководи. Рибите от своя страна ще ги научат да бъдат по-великодушни и нежни към другите.

Овен - Дева

При сблъсъка с Дева, Овенът ще бъде по-малко ръководен от егото си, а Девата ще научи повече за балансиращия контрол. Тази връзка принуждава и двете страни да общуват. Ако отношенията им приключат, тези два знака ще мислят един за друг още дълги години.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама