Тези 2 зодии да внимават, в края на седмицата влизат в кармичен период


Тези 2 зодии да внимават, в края на седмицата влизат в кармичен период
Снимка: iStock

От 9 юни до 11 юни две зодии влизат в кармичен период. Това е време, в което Вселена ще направи справка до колко са научили уроците си и могат ли да минат на следващото духовно стъпало. Ако вие дължите нещо или на вас ви се дължи, то периодът ще разчисти тези сметки, така че е добре преди това да върнете пари или да се извините, ако сте наранили някого.

Вижте още: Тези 2 зодии имат перфектен секс, но кошмарна връзка

ОВЕН

Вие често наранявате хората без дори да разберете, защото смятате, че истината може да се поднася по всякакъв начин. От 9 юни влизате в кармичен период и Вселената ще ви покажете, че далеч не сте толкова безгрешни за колкото се смятате. Опитайте се да се смирите и потърсите прошка от хора върху, които незаслужено изляхте яда си. Да поискаш прошка понякога е по - хубаво отколкото дори да получиш. Опитвайте се да спазвате добрия тон, защото в противен случай рискувате да затворите важни житейски врати. 

Вижте още: Най - щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 5 -11 юни 2023

КОЗИРОГ

Натрупахте големи заеми към един човек и не става въпрос за пари, а за морални щети. Не се чудете, ако не ви върви в любовта, защото  вие сте длъжници в нея. Дори да нямате възможност да се извините пряко на човек към, когото не подходихте справедливо, то затворете очи и поискайте прошка с мислите си. В периода от 9 до 11 юни ще усетите много знаци от Вселената, които ще ви припомнят, че сте сгрешили в поведението си.  

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама