Тези 3 зодии да внимават през пролетта на 2023, грози ги предателство


Тези 3 зодии да внимават през пролетта на 2023, грози ги предателство
Снимка: iStock/Guliver

За повечето хора пролетта започва с ухание на люляк и дълги разходки под първите топли слънчеви лъчи. Тази романтика, изпълнена с безвремие, не се отнася за три зодии, които трябва да бъдат нащрек и да се пазят от "нож в гърба", който ще дойде от близък до обкръжението им човек. 

Вижте още: Тези две зодии смята, че не заслужават любов

ОВЕН

В последно време сте имали големи успехи в професионален план и това е предизвикало вълна от завист. Пазете се, но не от ваш колега, а от приятелка, на която финансовите ви постъпления не ѝ харесват. Избягвайте да коментирате пред всеки какви са бъдещите ви планове и не забравяйте, че "щастието обича тишината". Тази максима трябва да бъде водеща за вас през пролетта.

ТЕЛЕЦ

Една особа от дълго време се опитва да навреди не само на вас, но ѝ на семейството ви. Интуицията ви много вярно ви е подсказвала за кого става дума, но не ви се е искало да повярвате. Тази пролет картите падат и всичките ви съмнения ще се потвърдят. Не влизайте във война със злото, защото то търси точно това. Махнете с ръка и продължете напред, тъй като животът дава на всеки според заслуженото.

СКОРПИОН

Вие притежавате безпогрешна интуиция и сте отличен психолог, но слабото ви място са чувствата. Един човек е влязъл в живота ви благодарение на това, че е предизвикал съжалението ви. Пазете се, защото накрая ще съжалявате вие. Не споделяйте подробности от личния ви живот с хора, които времето не е проверило, тъй като рискувате ваши тайни да излязат наяве.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама