Тези 3 зодии късат кармични връзки до края на декември 2023


Тези 3 зодии късат кармични връзки до края на декември 2023
Снимка: Istock

Ако можем да кажем за някой астрологичен транзит, че ускорява събитията и фокусира енергията, за да се свършат нещата възможно най-скоро, то това е транзитът на Луната в квадрат с Меркурий. От края на декември имаме възможност да изпитаме точно какво предлага това астрологично събитие, а тези 3 зодии ще го усетят най-силно, защото късат кармични връзки.

Вижте още: Годишен хороскоп за 2024 за зодия РАК

Близнаци

Обичате приятелите си, така че когато стигнете до това място, когато знаете в сърцето си, че трябва да приключите отношения с даден човек, се чувствате тъжни, но и примирени. Осъзнахте, че това, което сте имали с този човек, е било от значение за определен период от живота ви, но това време вече е минало. По време на транзита на Луната в квадрат с Меркурий ще осъзнаете, че трябва да продължите напред. От края на декември започвате да усещате, че нещо се променя и усещате, че е невъзможно да продължите с този човек. Не всички приятелства са предназначени да продължат вечно и това, което е към своя край, е изпълнило целта си. Енергията, която идва с Луната в квадрат с Меркурий, ще ви доведе до ново разбиране за това какво е бил този човек за вас.

Рак

Забавлявахте се много с този човек, но дълбоко в себе си знаете, че нещо се е променило и че може би е време да приемете, че този приятел не е в живота ви завинаги. Или наскоро се е случило нещо, което ви е събудило, или вие и този човек бавно, но сигурно сте осъзнали, че краят на вашите отношения е просто част от естествен процес. По време на транзита на Луната и Меркурий ще почувствате желание да се дистанцирате от този човек. Това е интуитивно усещане, което не можете да отречете, така че дори вашият приятел все още да не го знае, той ще разбере, че дори приятелствата имат срок на годност. Въпреки че носи със себе си малко тъга, прекъсването на тази кармична връзка е неизбежно. Вие сте научили много от тази връзка, и двамата сте „надраснали“ приятелството и осъзнавате колко много означавате един за друг. Имахте кармична връзка и завършихте това, което беше необходимо.

Вижте още: Това са зодиите, които най-често напълняват покрай празниците

Дева

Ще се окаже, че човекът, на когото сте имали най-голямо доверие, не е това, за което се представя. Може би сте се доверили твърде много на този човек, мислейки, че след като се разбирате толкова добре, е естествено да бъде постоянно в живота ви. Не знаехте как да разпознаете кой е истинският ви приятел в живота. По време на Лунния квадрат към Меркурий умът ви ще стане изключително ясен и ще ви се избистрят какви да бъдат следващи стъпки, които да предприемете. Тъй като този човек не е бил до вас, когато сте имали нужда от него, сте започнали да го виждате като човек, с когото можете да бъдете само при определени условия, като парти или вечер навън. Това е човек, който има цел и тази цел не е била да бъде с вас. Каквото е направено, е направено и вече не можете да вярвате на този човек. Може би е време да го пуснете, защото знаете, че имате нужда от нещо повече от една нощ навън в града.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама