Това са зодиите, които най-често напълняват покрай празниците


Това са зодиите, които най-често напълняват покрай празниците
Снимка: Istock

Диета или вкусно похапване? Представителите на някои зодии винаги избират втората опция. Особено, когато се задават дълги празнични дни на хоризонта! Ето кои са зодиите, склонни да качат някое и друго килце в името на празничната трапеза.

Овен

Страстният Овен обича да контролира всички и желае всичко да е точно така, както той си го представя. Ако плановете му се провалят по някаква причина, той поема по пътя на самоунищожението и намира утеха в храната. За броени дни Овенът може да напълнее значително.

Телец

Телецът обича да се глези с хубава храна. Ако партньорът му направи намек да обърне внимание на храненето си, той ще се почувства обиден. Телецът се отличава с вроден инат и подобни коментари единствено биха го провокирали да яде повече.

Вижте още: 2024 година носи огромни промени в живота на тези зодии

Рак

На Рака често му липсва морална сила, за да се справи с проблемите в живота. В подобна ситуация хладилникът се превръща в негов спасител и това веднага се отразява на фигурата му.

Риби

Рибите са най-депресираният знак в зодиака. Когато им се струва, че всички са ги изоставили и че съдбата е безмилостна към тях, те започват да лекуват тъгата си с вкусна храна в неограничени количества.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама