Тези 3 зодии са истински скъперници и мразят да харчат пари


Тези 3 зодии са истински скъперници и мразят да харчат пари
Снимка: iStock

Днес ще ви представим 3-те зодии, които могат да могат да изглеждат като страшни скъперници на всички околни, но това не означава, че не са способни да дадат парите си за важни неща. Въпреки тяхната склонност да бъдат стиснати, те са много практични и знаят какво е важно за тях.

Козирог

Козирозите са известни като старши скъперници, особено когато става въпрос за малки суми. Надали ще се намери човек, който да ги накара да изхарчат пари за безсмислени неща или да платят по-скъпо от реалната цена на даден артикул. Те са много прагматични и им липсва емоционална свобода. Ето защо купуват много рядко и предпочитат да заделят пари за по-важни неща.

Вижте още: Тези зодии са с желязна психика, няма какво да ги спре

Дева

Девите много често изглеждат като скъперници поради своята склонност към перфекционизъм. Те могат да се заядат за малки неща, като например подстригване на косата или свещник, който е струвал няколко лева по-малко преди 2 седмици. Те обаче не се стискат, защото са дребнави, просто не могат да се отърват от страха да не бъдат прецакани.

Везни

Везните имат тенденцията да са много големи скъперници. Те могат да губят часове в магазина, но да не купят нищо, защото "ще проверят други магазини". Те обичат да пазят парите си, за да могат да пътуват и да правят неща, които ги правят щастливи. В по-тежките случаи, те имат склонност да събират абсолютно ненужни неща, просто защото мислят че могат да са им необходими. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама