Тези 3 зодии са надарени с емоционална интелигентност


Тези 3 зодии са надарени с емоционална интелигентност
Снимка: iStock

Всеки човек е различен - някой се слави със способността да анализира информацията и да взема правилните решения, а друг разбира по-добре емоциите на хората. Разбрахме под кои съзвездия най-често се раждат интелигентни и духовно извисени зодии.

Водолей

Водолеите са преди всичко източник на нови идеи и знания за този свят. Надарени с необикновен ум, представителите на този знак са способни да мислят нестандартно и умело да използват емоционална интелигентност, за да контролират другите хора. Но когато успешно решават сложни проблеми, те често забравят за простите неща. Затова се нуждаят от приятел и помощник, който от време на време да ги връща на земята.

Козирог

Търпеливи и бързи, представителите на този знак непрекъснато повишават интелектуалното си ниво. Много Козирози харесват герои, които преодоляват трудностите с пресметливост и хитрост. Самите те предпочитат добре обмислена стратегия пред импулсивни решения, но в никакъв случай не са лишени от емоции. Дори напротив, те много добре знаят и разбират коя емоция трябва да бъде "приглушена" и коя показана.

Стрелец

Самоуверените и мотивирани, Стрелците са по-склонни от другите да правят важни открития. Те са внимателни към детайлите и са щастливи да споделят истински енциклопедични знания за това, по което са сериозно запалени. Изключително емпатични и емоционални интелигентни са, защото им се иска всички да са щастливи и успешни, постоянно търсят начини да помогнат за реализацията на нещо от обществено значение. Хората от този знак лесно се влюбват в литературни герои и дори се опитват да намерят някой подобен в действителност, защото вярват: ако нещо може да бъде измислено, тогава няма да е трудно да го съживите. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама