Как да освободим задържаните емоции в тялото си


Как да освободим задържаните емоции в тялото си
Снимка: iStock/Guliver

Задържането на чувствата може да бъде пагубно за здравето ни. Различните отрицателни емоции водят до сърдечни проблеми, безсъние, понижаване на имунната система и други. Затова е важно да се научите да се освобождавате от чувствата, да ги пускате извън тялото си, за да съхраните вътрешната хармония и баланс.

1. Разпознайте чувствата си и потърсете професионална помощ, когато не може да се справите сами

Свържете се с чувствата в себе си, за да може да ги превъзмогнете отвътре, като разберете най-правилния начин за това. Не забравяйте, че отрицателните чувства вредят само и единствено на вас, а не на този, към когото са насочени.

2. Различни физически упражнения могат да ви освободят от лошите чувства

Потърсете предложения от професионалист за упражнения, които могат да ви освободят от напрежението, натрупано в цялото ви тяло. Най-честите методи за тази цел са танци, йога и медитация.

ЗОДИИТЕ, КОИТО НАЙ-БУРНО ИЗРАЗЯВАТ ЕМОЦИИТЕ СИ

3. Отидете на масаж или друга мануална терапия

За да видите как те помагат да отпуснете не само тялото, но и съзнанието си в приятна атмосфера. С тяхна помощ ще почувствате облекчение и ще се справите с болката.

4. Не пропускайте и акупунктурата

За да може с поставянето на игли на определени за случая ви точки по тялото, да активирате естествените способности на тялото да се успокоява.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама