Тези 4 зодии НЕ желаят да сключат брак


Тези 4 зодии НЕ желаят да сключат брак
Снимка: Istock

Да намериш сродна душа, да се ожениш и да прекараш живота си с този човек е нещо, за което мнозина мечтаят, нещо, което придава пълен смисъл на живота. Има обаче 4 зодии, които обичат сватбите, но само когато са чужди.

Вижте още: Ето как всяка зодия съсипва живота си

Овен

Хората, родени под знака на Овен, имат честа смяна на настроението и са упорити за различни неща. Те желаят да имат свободата да правят каквото искат и както искат. Не харесват идеята да отговарят пред някого или да оправдават действията си.

Близнаци

Близнаците не са много сигурни относно идеята за брак, нито какво трябва да представлява той. Те се притесняват, че сключването на брак ще внесе монотонност и скука в живота им и че ще се почувстват ограничени. Затова  бракът не е привлекателен за тях.

Стрелец

Стрелците са независими и самодостатъчни хора, които обичат собствената си компания и имат своите странности и ексцентричности. Те рядко изпитват истинско желание да споделят живота си с някого и да се оженят.

Вижте още: Тези зодии са перфектната компания за екскурзия

Водолей

Водолеите се страхуват да се отворят пред други хора и да бъдат уязвими, защото не искат някой да наранява чувствата им. Нещо повече, те чувстват, че никой не може да ги разбере и да им даде непоколебимата и безусловна подкрепа, от която се нуждаят.


                            
Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама