Тези 5 зодии притежават необяснима сила


Тези 5 зодии притежават необяснима сила
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите са сигурни, че датата на раждане определя не само съдбата на човек, но и връзката му с външните сили. В резултат на това някои зодии имат уникални способности, за които други могат само да мечтаят.

Дева

Девите знаят как да стигнат до дъното на въпроса по всякакъв начин. Те предпочитат да държат всичко под контрол и вътрешен глас винаги ще им казва в каква посока да се движат. Ако е невъзможно да се получи отговор на въпроса по класическия начин, Девите ще се обърнат към карти, гадаене, ритуали и хиромантия.

Близнаци

На Близнаците е дадено да виждат бъдещето и да предсказват събитията. Този двоен знак живее едновременно в двата свята - реален и отвъден. В тях пророческите сънища и знаци винаги са ясни и последователни. С дължимата грижа те могат да развият невероятна прозорливост.

4-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО Е ТРУДНО ДА БЪДАТ ЗАБРАВЕНИ

Раци

Чувствителността и емоционалността на Раците им позволява да разберат собствените си чувства и да изучават въпроси, отговорите на които не лежат на повърхността. Опитвайки се да разберат същността на случващото се, Раците често се включват в гадаене. Те работят със собствена чиста енергия, така че винаги могат да кажат със сигурност кой бизнес ще донесе успех и кой дори не си струва да се поема.

Скорпион

Скорпионите имат силно влияние върху хората и те самите често дори не осъзнават това. Способностите им се проявяват както в работата, така и в личния живот. Те лесно очароват другите за кратко време и след това започват да ги манипулират. Понякога те използват този подарък за лоши цели.

ИДЕАЛНАТА ЖЕНА ЗА ВСЕКИ МЪЖ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Риби

Рибите имат фино усещане за света около себе си и винаги знаят дали наближава опасността. Те никога няма да се съгласят на приключение, в което не са 100% сигурни в успеха. Често хората, родени под този знак, могат да предскажат последиците от действията на другите и да предупредят близките за неприятности.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама