4 зодии, които е трудно да бъдат забравени


4 зодии, които е трудно да бъдат забравени
Снимка: iStock/Guliver

Определено някои партньори е трудно да бъдат забравени. И въпреки че невинаги са тези, с които да може да изградим близки отношения, не успяваме да ги забравим дори и след раздялата. Причината за това се крие в начина, по които те изграждат отношенията си с околните. Ето от кои зодии са на-незабравимите партньори. 

Скорпион

Скорпионът е най-страстният знак в зодиака. Той допуска в живота си само тези, на които наистина вярва. Следователно може да е изключително трудно да се разделите с него.

Ще осъзнаете колко важен е за вас едва когато е твърде късно или е почти невъзможно да получите втори шанс от представител на този знак. Но страстта, разпалена от Скорпиона, ще тлее в дълбините на сърцето ви дълго време след раздялата.

Стрелец

Стрелецът ще ви даде всичко, за което само сте мечтали в живота и любовта, а след това за една нощ той ще забрави за вас.  Представителите на този знак са от хората, които днес ще ви се закълнат, че искат да са с вас до края на живота си, а утре дори няма да си спомнят какъв човек сте. Стрелците се славят като най-лошите партньори, но след като си тръгнат от живота ви, вие дълго ще съжалявате за раздялата си с тях.

4-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБЯТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА

Дева

Девата е толкова многостранна и неуловима, че когато успеете да започнете връзка с нея, ще се чувствате така, сякаш сте покорили света. Трудно е да разберете какво да очаквате от нея - Девата иска винаги да сте в добро настроение и същевременно постоянно ви критикува.

Никога не знаете какво може да очаквате от нея, но след като стане част от живота ви, всичко влиза в ритъм. Нейната невероятна чувственост ще ви накара да мислите за нея с умиление дори когато връзката ви приключи.

Близнаци

Въпреки факта, че понякога Близнаците изглеждат безчувствени, те наистина ви разбират. Когато решат да прекратят връзка с някого, това обикновено нанася доста болезнена рана на бившия им партньор. Тази ситуация се влошава от факта, че след раздяла Близнаците се опитват да поддържат приятелски отношения с бившия си партньор за известно време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама