4-те зодии, които ще се влюбят през пролетта


4-те зодии, които ще се влюбят през пролетта
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите са особено педантични, когато става дума за любов. Те знаят всичко предварително в най-малките детайли! С пристигането на пролетта мнозина логично очакват да се случи някакво чудо и да се влюбят. Разбира се, влюбване ще има. Представителите на тези 4 зодии ще имат шанса да изживеят своя любовен апогей.

Телец

Твърде земният и балансиран Телец от няколко месеца търси своята голяма любов. За съжаление, пандемията нанася безмилостно своите поражения във всички сфери. Тя максимално затруднява представителите на този знак да намерят точния кандидат за своето сърце. Но през пролетта на хоризонта изведнъж ще се появяви стар познат с много сладко съобщение в една от социалните мрежи. За ваша изненада именно с него може да възникне дълго чаканата дългосрочна връзка.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СЕ ВЛЮБВАТ В ПАРИТЕ, А НЕ В ЧОВЕКА

Везни

Представителите на знака Везни отдавна си задават трудния въпрос: къде е единственият човек, който ще ме направи щастлив? През последните месеци сте имали много лоши преживявания в любовта. Но не навеждайте глава! Тази пролет неочаквано ще получите романтично любовно послание. И това определено е съвсем различно начало... Не бъдете песимисти и се отворете за нов живот заедно с пролетта. Така ще стане много по-лесно, защото нещата се случват по-трудно, когато непрекъснато ги преследваме. Пуснете се по течението и ще се изненадате колко прекрасни неща ще ви сполетят.

Водолей

Свободолюбивите и самотни Водолеи отново са гладни за добра и дългосрочна връзка. И късметът наистина ще ви се усмихне под формата на удивително и напълно неочаквано запознанство, докато се разхождате в парка. Ще бъде любов от пръв поглед! Това ни навежда на мисълта, че затворените заведения и фитнеси по никакъв начин няма да възпрепятстват новото начало в живота ви, а напротив – ще ви отведат при вашето ново вдъхновение и вероятно нова романтична връзка.

Стрелец

И Стрелецът ще има много причини за усмивки тази пролет, а любовни емоции въобще няма да липсват. Някои ще се радват на нов шанс в живота си. Ще получите възможност да гледате напред, без дори да се обръщате към миналите неща. Предстоящите промени ще са само положителни. Любовта ви очаква, така че бъдете смели. Ще откриете партньор, който ще успее да ви оцени. Ще почувствате така желаното чувство на "пеперуди в стомаха".

Не гледайте на света през черни очила, а се вземете в ръце и прегърнете желанието за нов живот, което ви носи пролетта. Много слънце, усмивки и романтични изживявания ще ви посрещнат навън. Напук на всички неволи, връхлетели ви през зимата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама