Тези двойки зодии се обичат за цял живот


Тези двойки зодии се обичат за цял живот
Снимка: iStock/Guliver

Когато започваме нова връзка, това, което най-често ни вълнува, е дали ще си паснем с партньора. Дали ще можем да развием химията помежду си и как малките различия да се превърнат в коз за отношенията. И тук отново се сещаме за зодиите и съвпаденията според зодиакалния знак. Тези две двойки имат необичайни връзки и трудно биха могли да бъдат разделени.

Водолей и Везни

В любовта представителите на зодия Водолей първоначално дават вид на труднодосегаеми, на завоеватели, което често отблъсква техните потенциални партньори. Но когато срещне представител на зодия Везни, Водолеят се държи и чувства по коренно различен начин.

Вместо краткотрайна авантюра Везните ще получат в любовта истински приятел и защитник. Много бързо могат да забравят за своята егоистична природа и да поставят на преден план нуждите на чаровните Везни.

Ако двете страни успеят да преодолеят малките си недостатъци, между тях може да има пламенна любов и трудно биха ги разделили.

Дева и Лъв

В тази любовна комбинация Девата е педантичният, който внимателно крои своята стратегия, когато иска да постигне интересите си. Лъвът обикновено бива запленен от духовитостта и остроумието на Девата.

Това е една много необичайна комбинация, но връзката между тях е възможна и в повечето случаи се оказва перфектна.

Представителите на зодия Лъв са мечтатели, а Девите са по-практични. По този начин те се допълват взаимно. Единственото нещо, което може да се окаже причина за разпадане на връзката, е желанието на Девите да водят скучни и изтощителни разговори. Въпреки това, дори и да има прекъсване от няколко седмици или месеци, отново биха могли да разпалят любовта помежду си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама