Бог няма да прати вашата сродна душа, докато не сте напълно готови да я срещнете


Бог няма да прати вашата сродна душа, докато не сте напълно готови да я срещнете
Снимка: iStock

Понякога в живота си мислим, че знаем всичко. Мислим, че знаем точно кога нещата трябва да ни се случат. Но животът не работи по този начин, той има свои планове.

Колкото и да ви се иска, вие не контролирате съдбата си. Бог я контролира. И понякога всичко, което можете да направите, е да решите да оставите нещата да се случат така, както е писано и да се молите всичко да е наред.

Спомням си, че срещнах този перфектен човек преди няколко години. Това беше странно време за мен, докато се борех с няколко неща, но ясно си спомням момента, в който го срещнах и усетих тази моментална вибрация.

И този човек беше нещо специално. Той знаеше какво да каже и как да се отнася с мен, и аз почувствах, че това е идеалният човек за мен, без съмнение.

Въпреки че се борех по това време (лека алкохолна зависимост и не толкова идеална жизнена ситуация), реших, че съм готова за този нов живот.

Усетих, че съм срещнала човека, с когото трябваше да прекарам живота си завинаги, въпреки очевидните противоречия (които бяха най-вече от моя страна).

Вижте, не бях готова за стабилна, здрава, любовна история. Не бях готова да се справя с онази всеобхватна любов, която те кара да се въртиш и те кара да искаш да се ангажираш с един човек за цял живот.

Бях гореща каша. Бях на толкова лошо място, че дори мисълта да се грижа и да поддържам отношения ме замайваше, но аз се заблудих, че си мисля, че съм готова за всичко това.

Аз тръгнах срещу себе си и пренебрегнах всичките молби да получа помощ. Просто мислех, че знам най-добре какво трябва да се случи. Но само така си мислих... Тогава осъзнах:

НЯКОЛКО ЗНАКА, ЧЕ ВАШАТА ЛЮБОВ СЕ РАЗВИВА И РАСТЕ

Бог няма да ви прати вашата сродна душа, докато не знае, че сте готови да я срещнете.

Но аз не бях готова и ми отне няколко години, за да се справя с това. Мислех, че знам какво правя.

Излишно е да казвам, че връзката ми се разпадна, преди да има шанс реално да процъфти. Никога не сме имали шанс. Иска ми се само да бях разбрала това по-рано.

Затова пиша тези редове, за да споделя с вас какво осъзнах.

Сега знам, че Бог е единственият, който знае от какво имам нужда. И няма да ми го изпрати, докато не разбере, че съм напълно готова за него.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама