Няколко знака, че вашата любов се развива и расте


Няколко знака, че вашата любов се развива и расте
Снимка: iStock/Guliver

Когато сте били дете, идеята за любовта вероятно е била фантазия, за която не сте знаели много, освен това, което сте виждали от родителите си и от филмите на "Дисни", които сте гледали. Като тийнейджър вероятно сте виждали любовта малко по-различно и сте мечтали да срещнете своята сродна душа още в училище, надявайки се, че ще успеете да разкажете на децата си за това как родителите им са издържали на изпитанието на времето.

И сега знаете, че любовта не е толкова приказна, колкото сте си я представяли, че нещата са малко по-сложни и доста различни. Сега просто се надявате, че ще срещнете човек, който ще бъде точно такъв, какъвто изглежда - честен, мил и отворен към любовта. Човек, който ще се отнася към вас с уважение и ще бъде до вас по всяко време. Просто искате да знаете, че човекът, с когото сте, не играе игри и се грижи за вас, както вие за него.

Ако сте с човек, за когото смятате, че е точният, следващите няколко знака вероятно ще ви разкрият дали вашата любов е истинска и развиваща се.

1. Вашите приоритети са напълно изместени

Когато сте били по-млади, вероятно просто сте искали горещо гадже със страхотно тяло, с което гордо можете да парадирате и да се наслаждавате на факта, че вие ​​сте с него. Дори и да сте намерили човек, който всъщност ви харесва и който в същото време е добре изглеждащ, знаете, че това не гарантира нищо. Само времето ще покаже дали наистина е толкова добър, колкото изглежда на външен вид. Защото сега вие цените доброто сърце и честността на човека има по-голямо значение от красотата му.

2. Сега виждате разликата между страст и любов

В началото на всяка връзка винаги има много страст. Това означава, че между вас двамата има химия, която винаги е чудесно нещо. А когато сте били по-млади, това вероятно е било всичко, от което сте се нуждаели и сте искали. Но сега осъзнавате, че имате нужда от онази по-дълбока връзка, която надхвърля сексуалното желание. И то е важно със сигурност, но за да продължат отношенията ви, трябва да има истинска връзка с партньора ви, която се отнася до любовта, живота и вашите взаимни планове за бъдещето.

3. Вашето съвместно бъдеще е по-важно от вашите индивидуални нужди

Сега виждате, че за да просперирате и поддържате тази красива любов, която имате с партньора си, вашите нужди и желания трябва да са еднакво важни. Вашите собствени нужди вече не са на първо място, защото осъзнавате, че компромисът е това, което ви подтиква да продължите напред. Важното е, че сега виждате, че нуждите на партньора ви са също толкова важни, защото вече няма само "аз", а има "ние".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама