Когато един човек обича истински, той ще остане - въпреки всичко и заради всичко


Когато един човек обича истински, той ще остане - въпреки всичко и заради всичко
Снимка: iStock/Guliver

Той идва естествено и лесно. Човек, предопределен от съдбата. Този, с когото трябва да вървите по пътя и да преодолявате всички препятствия и трудности.

Как разбирате, че именно той е вашият човек? Това не е криптирано съобщение, което трябва да бъде разгадано. Не е нужно да търсите доказателства, знаци, причини и мотиви, за да се убедите, че ще бъдете заедно.

Човекът, с когото ви е писано да живеете, просто ще се появи и ще остане. Въпреки трудностите, въпреки разногласията понякога, въпреки че любовта не е приказка, той ще остане. За разлика от всички други... До него няма да се налага да се колебаете или предпазливо да гледате в бъдещето. Всичко ще бъде просто и красиво. Е, може би не толкова просто, но със сигурност истинско.

Това не е човекът, който, както се надявате, един ден ще дойде на бял кон с огромен букет цветя и ще се влюби във вас завинаги. И това не е човекът, за когото сте само един от „експонатите на колекцията му“. И не е този, който крие връзката ви , защото не е сигурен. И със сигурност не е човекът, с който никога не говори за чувствата си, защото се страхува.

Всичко е много по-просто: Човекът, който трябва да бъде с вас, ще бъде с вас. Без значение какви са обстоятелствата и какви препятствия може да се наложи да преодолеете. Той ще остане.

Вашият човек - той съществува, независимо дали го искате или не, независимо дали вярвате в него или сте престанали да чакате отдавна.

Вашият човек е този, с когото искате да прекарате цялото си време. И нищо няма да му попречи, той ще бъде винаги до вас, с добро и зло. Това е този, до когото ще се почувствате истински.

ЛЮБОВ МОЯ, БЛАГОДАРЯ ТИ!

Вашият човек е този, до когото ще се почувствате в безопасност. Ще забравите за това как винаги сте се страхували да пуснете някой твърде близо до себе си, за да избегнете болка и разочарование.

Това е човек, чието присъствие в живота ви буквално ще промени всичко. Животът ще стане по-хубав, вие ще станете по-добри, ще се научите да пеете, танцувате, да мечтаете - да всичко. Веднага ще забележите тези промени, защото нищо подобно не се е случвало досега.

Привличането и страстта са едно. Лесно е и приятно. Задълженията са друг въпрос. Това е по-сложно. Това плаши мнозина, но не и тези, които се обичат истински.

Ето защо се научете да правите разлика между връзките, които са истински и тези, които всъщност изобщо не са.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама