Истинските мъже обичат с действия, а не с думи


Истинските мъже обичат с действия, а не с думи
Снимка: iStock

Истинските мъже не просто казват, че ви обичат. Полагат усилия да ви го докажат със своите действия. Най-лесното нещо, което човек може да направи, е да каже, че те обича и след това да не прави нищо за това, очаквайки да му повярваш. Най-лесното нещо, което човек може да направи, е да повтори тези мили думи до края на живота си и дори тогава те вероятно не биха разбрали, че думите им не означават нищо, ако не са последвани от действия.

Истинските мъже не правят това. Не се държат като недорасли момчета

Не казват, че ви обичат и на следващия ден да ви обърнат гръб. Те са тук. Те присъстват и искат да знаете, че винаги ще са до вас, когато имате нужда от тях.

Те ви карат да се усмихнете със сладки жестове, защото искат да се почувствате специални. Те ви слушат, защото се интересуват от всичко, което имате да кажете. Прегръщат ви и ви държат в прегръдките си, вместо просто да кажат, че всичко ще бъде наред.

И го правят, защото искат (не защото сте ги помолили). Те го правят, защото знаят, че една жена заслужава да бъде третирана като нежно цвете, което трябва да поливат, ако не искат да изсъхне. Те го правят, защото ценят истинската ѝ красота отвътре, а не само външния ѝ вид.

Истинските мъже ви обливат с най-истинската обич, а не с фалшиви обещания

Не ви обещават приказка, ако не са сигурни в чувствата си, защото истинските мъже не живеят в приказките. Те знаят какво изпитват към вас и постъпват така, както трябва да се постъпи с една жена.

Истинските мъже не очакват да сте идеални, защото самите те знаят, че далеч не са такива. Те нямат проблем с това да носите небрежни дрехи, защото знаят, че се чувствате удобни в тях. Те нямат проблем с това, че понякога им се ядосвате като малко дете. Те нямат проблем с нищо, което ви прави щастливи.

КАК ДА НАКАРАШ ЕДИН МЪЖ ДА СЕ ВЛЮБИ В ТЕБ

Вашето щастие е техният приоритет

Истинските мъже не се отказват, докато не успеят да ви направят щастлива. Те не се отказват да се борят за това, в което вярват, при първото препятствие, пред което са изправени. Те не се отказват да се борят за любовта, защото знаят, че всяко красиво нещо изисква усилия. Те не се отказват от теб. Никога!

Истинските мъже ви дават истинска любов

Те се придържат към обещанията си, вместо да ги нарушават. Те гледат звездите с вас, вместо да ви купуват скъпи подаръци. Те държат ръката ви, когато се плашите. Те ви обичат такива, каквито сте и не искат да ви променят. Те не говорят много, защото действат. Никога няма да ви обещаят нещо, ако не могат да го изпълнят. Истинските мъже обичат с чисто сърце, а не егоистично.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама