Ето как да разпознаем истинското лице на един мъж


Ето как да разпознаем истинското лице на един мъж
Снимка: iStock/Guliver

Всички жени искат да видят до себе си истински мъж, който искрено ще се грижи за тях, а няма да ги предаде и винаги ще ги подкрепя във всяка ситуация. Да разберете какъв всъщност е човекът да вас и дали той е толкова добър, за колкото се представя, изобщо не е трудно. Всичко, което трябва да сторите, е внимателно да погледнете поведението на своя избраник. И можете да направите това дори на първа среща. Какви признаци разкриват истинското лице на мъжете?

Лицемерие

Представете си ситуацията. Вие се срещате с мъж, който ви води на ресторант, той е крайно галантен, любезен и по всякакъв начин се опитва да ви угоди. Вие сте на седмото небе от щастие - най-сетне имате късмет и сте срещнали истински герой от приказка. Тук сервитьорът се приближава и вашият другар започва открито да показва грубост към него, да бъде директен и да говори с откровено високомерие. Момичета, внимавайте! Мъжът ви е лицемер и подъл манипулатор! Истинските джентълмени са учтиви към абсолютно всеки човек - към дами, към своите колеги, към сервитьорите, към всички!

Oпитите да изглеждат галантни джентълмени

В нашето общество все още е прието мъжът да плаща сметката в ресторанта (поне на първата среща) и да отваря вратата на своята дама. Опитайте се да му покажете, че тези неща не са толкова важни за вас. Истинският джентълмен ще го приеме с достойнство, а фалшивият със сигурност ще изгуби самообладание и ще започне да се изнервя, да настоява да доказва нещо, да се ядосва. В края на краищата, вие се опитвате да нарушите плана му, който вероятно е мислил дълго и внимателно.

5 ПРИЧИНИ ДА НЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ИДЕАЛНАТА ПОЛОВИНКА

Неискрени комплименти

Без изключение жените обичат да чуват красиви думи, адресирани до тях. Има обаче и граници, Джентълменът ненатрапчиво ще направи приятен комплимент, докато манипулаторът ще ви смути с думи и ще говори с неестествено напрегната усмивка. Искреността и неискреността винаги могат да бъдат разграничени. Не е необходимо да имате специални способности.

Желанието да получи нещо в замяна

Истинският мъж се грижи за жената, която харесва, просто така, като не иска нищо в замяна. Процесът на общуване с нея му доставя истинско удоволствие и той никога няма да изисква нещо като благодарност. Ако човекът е неискрен, то думите "Ще трябва!" ще се чуват през цялото време, защото той иска нещо в замяна. И това също може да се усети на интуитивно ниво.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама