Жената е отражение на мъжа и ако я обичате до безумие, тя ще ви отвърне със същото


Жената е отражение на мъжа и ако я обичате до безумие, тя ще ви отвърне със същото
Снимка: iStock/Guliver

Жената е отражение на своя мъж! Това може и да ви звучи банално, но е самата истина. По начина, по който изглежда една жена, може да разберете как нейният мъж се отнася с нея. Може би това е така, защото една жена, както в огледало, отразява всичките си връзки с мъжа.

Спомням си случая на възрастна двойка, която дълго време живееше в квартала ми. Съпругът беше много красив, уважаван мъж, винаги облечен добре, гладко обръснат, миришещ на скъп парфюм, неизменно се радваше на успех сред жените. Съпругата му, напротив, изглеждаше като тиха, тъжна, облечена небрежно, непрекъснато чистеше и пазареше... Ако в младостта си тя е изглеждала привлекателна, тогава с времето красотата ѝ бързо е избледняла, косата ѝ посивяла... Дали тази жена е била истинска обичана от своя мъж, как мислите? Разбира се, че не! Ако беше обичана и уважавана от партньора си, тя щеше да бъде щастлива, красива, да сияе, да изглежда добре! Тя щеше да отразява всички прекрасни чувства на мъжа си, щеше да дарява целия свят с любовта си, защото щеше да получава много любов!

КЪДЕ ДА СРЕЩНЕМ ПОДХОДЯЩИЯ ПАРТНЬОР?

Както казва един мъдър мъж, жената е кладенец, от който партньорът ѝ черпи силата си. Но кладенецът изисква грижи - ако не се грижат добре за него, той ще изсъхне.

Умният мъж на първо място ще се погрижи за жена си, тъй като тя е източникът на неговата жизнена енергия, вдъхновение и талант. От грижите и вниманието му жената ще цъфти, ще става още по-красива и ще дава на мъжа толкова любов и нежност, че крилата му непрестанно ще растат. Както Брад Пит веднъж каза за бившата си жена Анджелина Джоли: "Ако я обичаш до лудост, тя ще стане твоята лудост".

Да, жената е отражение на един мъж! Затова трябва да я обичате до безумие и тя ще ви отвърне със същото!

Една жена, бидейки огледало, отразява само това, което получава от мъжа си, но в десетократен размер. Тя напълно разбира правилото, според което даването е много по-приятно от получаването. Ето защо, ако искате жена да ви обича, обичайте я така, че никога да не ѝ минава мисълта, че някой друг може да я обича повече.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама