Къде да срещнем подходящия партньор?


Къде да срещнем подходящия партньор?
Снимка: iStock/Guliver

Ако вече дълго време сте сами и не може да си намерите подходящ партньор, сигурно си мислите, че проблемът е във вас. Не се обсебвайте с такива мисли! Рано или късно, всеки намира своята половинка, така че и на вас също ще ви се случи. Истината е, че може би не знаете къде точно да я намерите.

Именно затова ще ви предложим няколко места, където е най-вероятно да се срещнете с подходящия за вас партньор.

Сред компанията ви

Може би човекът за вас е много близо, по-близо, отколкото предполагате. Защо не се огледате? Това може да е човек от обкръжението ви, дори някой ваш приятел.

За това е хубаво по-често да излизате с вашата компания, а също така да разширите кръга от познати, защото така шансовете ви ще се увеличат.

В социалните мрежи

Има различни мнения по този въпрос. Някои хора казват, че да намериш половинката си в социалните мрежи е невъзможно. Но има много реални случаи, при които влюбените са се намерили точно там.

Хубавото е, че може да подберете вашите потенциални партньори и да си избирате между няколко, които най-много отговарят на критериите ви.

Така че, ако страните от интернет, веднага скачайте и си направете блог, страница, профил – и му отделяйте време всекидневно.

На работното място

Вярно е, че не бива да смесваме работата с личните отношения, но понякога точно там може да открием правилния за нас човек. Въпреки широко разпространеното мнение, че връзките в службата пораждат усложнения и лоша атмосфера, някои от най-сполучливите бракове са именно между колеги. 

Затова помислете за този вариант, защото може да сте пропуснали симпатичния колега, с който да излезете на обяд или на кафе.

КАК ДА ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ 5-ТЕ ЕТАПА НА ЛЮБОВТА

На почивка

Какво по-добро място да започнеш връзка от една хубава почивка. Дори и това да започне с приятел флирт, никога не знаете как може да продължи. Понякога това, че сме си прекарали добре няколко дена с някой сладур, не значи, че може да прекараме живота си с него. На почивка човек е един, в работните дни – съвсем друг.

Случайно запознанство

Има случаи, в които казваме „Съдбата си знае работата“. Понякога съвсем случайно може да срещнете вашия човек, точно там, където не сте и очаквали. Същност няма нищо случайно в живота. Какво казахме, всичко е съдба и ние не можем да избягаме от нея. Ако при някакви случайни обстоятелства срещнете човек, от когото сте привлечени, не го подминавайте. Струва си да изпробвате тази връзка, но бъдете както винаги предпазливи – той може да има някакви задни мисли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама