Съветите на един мъж, който иска да бъде ИДЕАЛНИЯТ съпруг


Съветите на един мъж, който иска да бъде ИДЕАЛНИЯТ съпруг
Снимка: iStock/Guliver

Кой знае тайната на щастливия брак? Истината е, че всяка двойка има своя собствена. Има семейства, които живеят без голяма страст, но между тях има уважение и подкрепа, а също така са щастливи. Трой Стокинг, писател и съпруг, споделя своята история. Няколко съвета, които ще ви помогнат да осъзнаете от какво се нуждае една жена.

Няма да повярвате, но тайната на щастливите двойки е духовната връзка! Трой е мъдър човек, защото е разбрал, че за да има щастливо семейство, жена му трябва да е щастлива. Разбира се, другата страна трябва да мисли същото.

Писателят и консултант по връзки е женен повече от 25 години. Той е научил от опит, че малките неща са много важни за щастливия живот. Той признава, че не е перфектен и все още прави грешки, опитвайки се да бъде идеален съпруг. Трой добавя, че една жена никога не трябва да се пита дали съпругът ѝ я обича или не. Ако искате да имате перфектен брак, просто следвайте неговия пример.

Изпълнявам прости задачи

Например тази сутрин заредих съдомиялната машина и жена ми ми беше много благодарна за това. Често ѝ помагам да простира дрехите. Аз правя прости домакински задължения, за да ѝ покажа, че се грижа за нея и чистотата на нашия дом.

Фокусирам се върху общите нужди

Винаги питам какво иска за вечеря, вместо да налагам това, което аз искам. Когато бягаме заедно, винаги следвам ритъма, който ѝ подхожда. Това не означава, че съм "мъж под чехъл", но уважавам нейните нужди.

Слушам внимателно

Ако съпругата ми иска да сподели нещо с мен, не ми е трудно да седя и да слушам. Понякога просто задавам въпрос, за да разбера дълбоките ѝ мисли и чувства. Не налагам мнението си как да разреши проблемите си, ако поиска съвет. Прецаках се няколко пъти, преди да разбера, че понякога една жена трябва просто да бъде слушана.

Отнасям се нежно към нея

Жена ми не може да чуе суров тон от мен. Обичам я прекалено много, за да ѝ крещя. Дори когато спорим, говоря ясно и нежно. Тя отговаря със същото. Преди беше различно и мина много време, преди да разбера, че както говориш и както се отнасяш с една жена, така и тя ще се отнася с теб.

ЗА ДА ИМАТЕ ЩАСТЛИВ И УСПЕШЕН БРАК, СЛЕДВАЙТЕ СЛЕДНИТЕ СЪВЕТИ

Думи на благодарност

Използвайте думи на благодарност. Докато говоря с жена ми, речникът ми е пълен с доброта. Освен това жените правят много за нас – грижат се за нас и къщата, готвят, помагат ни, съветват ни, защо да не им благодарим? За жената е много важно да чуе тези приятни думи.

Поемете отговорност

Някои неща, като хвърляне на боклука, дребни ремонти в къщата, грижи за градината, са моя отговорност. Това е моята работа и го правя всяка седмица. Без напомняния! Опитайте и вие.

Извинявам се и променям лошите навици

Наскоро жена ми каза, че съм обидил друг човек, без да го забележа. Веднага си взех поука от димите ѝ - трябва да съм по-внимателен.

Уважавам мнението ѝ

Ако трябва да разрешите труден проблем, говорете със съпругата си. Със сигурност тя ще ви даде практически съвети. Жените са много умни и проницателни.

Казвам ѝ, че я обичам

Всеки ден, няколко пъти на ден, жена ми чува тези думи. Тези неща никога не губят силата си, защото са искрени. Тя прави същото. Искам да е сигурна, че тя е единствената за мен и я обичам повече от всичко.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама