Правилният човек ще ви обича, без да иска нещо в замяна


Правилният човек ще ви обича, без да иска нещо в замяна
Снимка: iStock/Guliver

Той ще погледне в очите ви, наистина ще ви се довери. Ще ви види истински. И ще обича недостатъците ви, защото те ви правят специални ...

Любовта му няма да е съвършена, защото самият той няма да бъде перфектен. Той ще забравя за важни неща понякога, ще закъснява от работа, ще се обади по-късно, ще каже грешните думи ... Работата е там, че той е просто човек, който ви обича с цялото си сърце!

За да ви направи щастливи, той ще направи всичко възможно. Всичко, което е по силите му.

Той ще направи грешки, но ще се учи от тях, за да не съсипе всичко следващия път.

Понякога ще каже грешни думи, защото не винаги ще знае как най-добре да ви подкрепи. В същото време той ще бъде там – ще ви прегръща и ще ви слуша.

Той ще помни малките неща, които ви карат да се усмихвате. Той ще се появи на прага на къщата с подарък, който е купил, защото това му напомня за вас. Такъв човек ще ви позволи да вземете последното парче пица, дори когато самият той иска да го изяде.

Той ще ви пусне в своя свят, защото ще ви се довери.

СРОДНАТА ДУША НЕ Е ПЕРФЕКТЕН ЛЮБОВНИК, А ВАШИЯТ УЧИТЕЛ

Той ще ви покаже най-доброто от себе си и своите уязвими страни, които обикновено крие от света.

Този мъж ще ви подкрепи, когато се чувствате уверени в своите способности, и ще даде малък „шамар“, когато загубите вяра в себе си. Такъв човек няма да ви позволи да се откажете в трудни моменти от живота. Той винаги ще ви вдъхновява да станете по-добър човек.

Той ще погледне в очите ви и наистина ще ви се довери!

С него ще почувствате, че сте намерили своя дом в сърцето му.

Правилният мъж няма да ви позволи да се чувствате смутени или несигурни в една връзка. Той няма да се подиграва с вашата неопитност в каквито и да било неща. Той никога няма да ви напусне, когато сте направили грешки или сте се държали зле.

Той няма да ви избута на заден план, като ви кара да чувствате, че вниманието му трябва да бъде просено.

Правилният човек ще ви обича с цялото си сърце - дори и онези части от вас, които са били счупени, преди да се срещнете с него. Той знае, че заслужавате само най-доброто.

До него ще почувствате най-прекрасния подарък, който би могъл да получите от съдбата. Той ще се гордее с вас.

Той ще отвори онези кътчета на сърцето ви, за които дори не сте подозирали, че съществуват. С правилния мъж ще усетите нещо, което никога досега не сте чувствали.

Той наистина ще си помисли, че различните абсурдни неща, които правите, са очарователни. Благодарение на тях той ще ви обича още повече.

Ще направи всичко това, защото е правилният човек!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама