Тези зодии изобщо НЕ са романтични


Тези зодии изобщо НЕ са романтични
Снимка: iStock/Guliver

Влюбените често си правят подаръци един на друг. Те могат да изненадат любимия човек с мили жестове, като подаряват цветя, бонбони, играчки, организират си един на друг романтични срещи и какво ли още не. Но сред знаците на зодиака има такива, от които рядко може да получите нещо такова.

Но не мислете, че те са студени или не ви обичат. По-скоро не са много романтични и не знаят какво трябва да правят. Факт е, че тези признаци на романтика не са характерни за някои от зодиите. За тях е трудно да изберат хубав подарък, дори когато повода го изисква. Вижте за кои зодии говорим:

Овен

Това е страстен знак, но когато става въпрос за романтика, неговите представители бързо губят интерес. В много отношение представителите на зодия Овен са като Водолеите: всички романтични жестове те считат за излишни. Според тях, това е за мързеливци. Родените под знака на Овен предпочитат да правят това, което биха искали, ако те са на мястото на техните партньори. Като импулсивни личности, любители на изключителна активност, самите Овни ще бъдат възхитени от някаква изненада, но на тях просто не им се отдават тези жестове.

Представителите на този знак се опитват да прикрепят половинките си към собствените си хобита. Сходството на интересите е особено важно за тях.

Водолей

Водолеите са много умни, креативни и практични хора. Но доста често те не могат да покажат емоциите си. Всички видове романтични жестове се третират с ирония от тях. Дори жените, родени под този знак рядко очакват букети и други сладки дрънкулки от обожателите си: те не се нуждаят от всичко това.

Водолеите предпочитат да докажат любовта си чрез делата. Ето защо, вместо цветя, те са по-склонни да подготвят на своята сродна душа интересно меню от здравословни храни. Представителите на този знак отговорно подхождат към ежедневието със семейството си, без да губят енергия и средства за дреболии.

ТОВА СА ЕДНИ ОТ НАЙ-УМНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Близнаци

За родените под този знак на зодиака е трудно да се произнасят думи на признание. Близнаците рядко говорят за любов, не дават подаръци, не знаят как да направят мили изненади. Често техните партньори се чудят дали все още са обичани или не.

Понякога Близнаците искат да направят нещо романтично, но опитите им са толкова неуспешни, че партньорите им са объркани. Например, решавайки да се изкачат на прозореца, за да зарадват любимата с букет от цветя, Близнаците просто ще я погледнат със спокоен поглед и няма да кажат нищо. В крайна сметка, възлюбеният ще мисли, че партньорът просто се измъква от него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама